tromaktiko: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Μάχη Δικεφάλων» στον Βορρά (19.30)

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Μάχη Δικεφάλων» στον Βορρά (19.30)



Μάχη «Δικεφάλων» απόψε (19.30) στην κατάμεστη Τούμπα, καθώς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κοντράρονται στο ένα εκ των δύο ντέρμπυ της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ επικρατεί ικανοποίηση για τα τελευταία αποτελέσματα και παράλληλα αισιοδοξία για την έκβαση του αποψινού ντέρμπυ, το νικηφόρο αποτέλεσμα του οποίου, θα τους κάνει να πλησιάσουν κι άλλο στην κορυφή της βαθμολογίας, ξεπερνώντας τον σημερινό τους αντίπαλο. Στα αγωνιστικό μέρος τώρα, προβληματισμός επικρατεί αναφορικά με τους τραυματισμούς, καθώς από την σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσουν κυρίως ο φορμαρισμένος Κοντρέρας, και Σνάουτσνερ- Ίβιτς , με τους Μαλεζά, Σακελλαρίου και Μουσλίμοβιτς να τους «καλύπτουν» και να παίρνουν την θέση τους στο αρχικό σχήμα.
Έτσι, όπως όλα δείχνουν πως κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται για ακόμη μία φορά ο Ντάριο Κρέσιτς με τους Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Μαλεζά και Σακελλαρίου να συμπληρώνουν την αμυντική τετράδα. Το δίδυμο των αμυντικών χαφ θα συνθέσουν οι Βιτόλο και Πάμπλο Γκαρσία, με τους Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ ή Φωτάκη και Σαλπιγγίδη να κινούνται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Η αποστολή του δικεφάλου:
Χαλκιάς, Kρέσιτς, Γεωργίου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Μουσλίμοβιτς, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Ζουέλα.

Η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ τώρα επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία αναφορικά με την έκβαση του σημερινού ντέρμπυ στο γήπεδο της «Τούμπας», κάτι το όποιο φάνηκε και από τις δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ κατά την αναχώρηση της αποστολής,
«Εμείς πάντα έχουμε τον ενθουσιασμό και την πίστη ότι μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός.
Με δύο σημαντικές απουσίες ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ καθώς Σκόκο και Ντιόπ δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς και τέθηκαν έκτος του σημερινού αγώνα. Όσον αφορά την αρχική εντεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα «καθίσει» ο Σάχα ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Πατσατζόγλου, Μανωλά, Δέλλα και Λαγό. Στο χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Μάκος και Καφές με τους Λεονάρντο, Λυμπερόπουλο και Μπερνς να κινούνται πίσω από τον Ραφίκ Τζιμπούρ.
Η αποστολή των «κιτρίνων»:
Αραμπατζής, Σάχα, Καφές, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Μπερνς, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου.
Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Τάσος Κάκος του Συνδέσμου Κέρκυρας.
http://www.baladoros.com/nea/2421
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!