tromaktiko: Το 2012 μπορει να μην ειναι οπως το φανταζομαστε.

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Το 2012 μπορει να μην ειναι οπως το φανταζομαστε.



Οχι, δεν θα μας σωσουν οι ελ. Μακαρι δηλαδη αλλα δεν το κοβω αν κρινω απο τους καραγκιοζηδες που τους προφητευουν...
Η μονη
πιθανοτητα κατι να αλλαξει ειναι αν το αλλαξουμε εμεις. Και αποτι φαινεται ολοι εχουν φτασει στα ακρα αλλα κανεις δεν ξερει τι να κανει. Αλλα δεν γινεται να κανει καποιος κατι, αλλα μονο μπορουμε να κανουμε κατι μαζι.Γιαυτο απευθυνω προσκληση για επαναστατικη συγκεντρωση εξω απο τη βουλη.
Η προταση ειναι η εξης:
Την Κυριακη 19 Δεκεμβριου δινουμε ολοι ραντεβου εξω απο τη βουλη. Χωρις κομματα και ομαδες. Αν καποιος θελει να σηκωσει τη σημαια του δεν μας πειραζει. Αρκει ολοι να φωναζουμε για το ιδιο πραγμα.
Αν οι πολιτικοι "μας" συνεχισουν μεχρι τοτε να μας πουλανε στην ευρωπη για να παραμενουν στην εξουσια (πραγμα στατιστικως απιθανο
να αλλαξει), απαιτουμε να παραδοσουν την εξουσια και να την κανουν διακριτικως, μηπως και διατηρησουν την "υγεια" τους. Οχι αυριο η μεθαυριο, αλλα εκεινη τη στιγμη. Αντιπροσωπεια πολιτων (χωρις να εχουν σημασια τα προσωπα) θα ζητησουν να μιλησουν μαζι τους για να τους εξηγησουν την κατασταση.
Στη συνεχεια θα μπουν στη βουλη για να ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ 40-50 ανθρωποι που εχουν δωσει τα διεπιστευτηρια τους και ο κοσμος τους εμπιστευεται ωστε να δουμε τι θα κανουμε. Αν θελετε και ονοματα μπορω να αναφερω καθηγητες πανεπιστημιου οπως ο Μανος Δανεζης και ο Στρατος Θεοδωσιου (καθηγητες αστροφυσικης στην Αθηνα αν δεν με απατα η μνημη μου) η προσωπικοτητες οπως ο Μικης Θεοδωρακης που ηδη εκδηλωσε την προθεση του να κρατησει ενεργη σταση (οσο και αν δεν τον συμπαθω απο την εποχη ΝΔ). Πιστευω πως οι περισσοτεροι απο μας θα μπορουσαν να προτεινουν κ! αποιους ανθρωπους που σεβονται.
Αυτη ειναι η μονη λυση, αφου οι αλλες δυο εκδοχες ειναι ειτε να σηκωθουν και να φυγουν απο μονοι τους, ειτε να γινουν εκλογες και να τους διωξουμε(χμμ...).
(και μαθηματικη αποδειξη για του λογου το αληθες)
1.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ.
2.ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΑΚΟΜΑ
1+2=ΔΝΤ/ΕΛΛΗΝΑΣ=ΚΟΡΟΙΔΟ
Το 1. δεν αλλαζει...
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!