tromaktiko: Ανέκδοτο με Ντιαρά, μέρος 2ο

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ανέκδοτο με Ντιαρά, μέρος 2ο



Αν δεν καλυφθήκατε από το ανέκδοτο που «έσκασε» την Πέμπτη με τον Παναθηναϊκό και τον Μαχαμαντού Ντιαρά, έρχεται το απολαυστικό sequel για να σας φτιάξει τη μέρα…


Ο ατζέντης του Μαλινέζου μέσου μιλώντας στην εφημερίδα «Εξέδρα» διέψευσε κατηγορηματικά την οποιαδήποτε επαφή με τους τριφυλλοφόρους. «Όχι, δεν υπάρχει καμία επαφή. Πιστεύω ότι εάν υπήρχε ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός θα μου είχε τηλεφωνήσει, γιατί εγώ τους πήγα τον Μπουμσόνγκ» δήλωσε ο Φρεντερίκ Γκερά, διαψεύδοντας τα χθεσινά σενάρια επιστημονικής φαντασίας που είδαν το φως της δημοσιότητας και συνέδεαν το θέμα με το ταξίδι του Αντωνίου -άκουσον άκουσον- πριν από 1,5 χρόνο (!) στη Μαδρίτη για να μιλήσει με τον Χόρχε Βαλντάντο.

Ο κ. Γκερά ρωτήθηκε ακόμη αν ο ίδιος ο Ντιαρά θα ενδιαφερόταν εάν και εφόσον ο Παναθηναϊκός έδειχνε ενδιαφέρον, προσγειώνοντας για μία ακόμη φορά στην στυγνή πραγματικότητα τους φίλους της Πανάθας: «Αυτό είναι μια υπόθεση. Εάν με πάρουν από τον Παναθηναϊκό και μου πουν ότι ενδιαφέρονται, θα επικοινωνήσω με τον παίκτη και θα τον ρωτήσω εάν ενδιαφέρεται. Προτιμώ να περιμένω. Εάν με πάρουν, μετά θα το συζητήσουμε».

Φυσικά, όλο το «ζουμί» βρίσκεται στο ρεπορτάζ, που αναφέρει ότι ο… πολυμετοχικός σκοπεύει να καλύψει ένας μέρος του συμβολαίου του για να τον αποκτήσει -φυσικά- ως δανεικό!

Εμείς αναρωτούμαστε, πως γίνεται να συζητούνται τέτοιες μεταγραφές στην Παιανία, από τη στιγμή που δεν μπόρεσαν καλά-καλά να καλύψουν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που έκαναν οι ίδιοι και που δεν μπόρεσαν παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους (ταξίδι Αντωνίου στην Ιταλία) να πουλήσουν το μεγαλύτερο ίσως περουσιακό τους στοιχείο, τον Σωτήρη Νίνη;

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!