tromaktiko: 45 ΧΡΟΝΙΑ Δημότης Νέας Σμύρνης!

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

45 ΧΡΟΝΙΑ Δημότης Νέας Σμύρνης!



Είμαι κάτοικος και δημότης νέας Σμύρνης για περισσότερα από 40 χρόνια!!!
Σήμερα το μεσημέρι μια μέρα πριν τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών έκανα μια βόλτα στην γνωστή πλατεία, που όμως δεν θυμίζει πλέον τίποτα από τον παλαιό καλό καιρό!!!
Παντού έγχρωμοι αλλοδαποί ....και μιλάμε για δεκάδες και παντού!
Σε μια σύντομη βόλτα μέτρησα πάνω από 50-60 άτομα να πουλάνε οτι μπορεί να φανταστεί ο νους σας. Επίσης παρατήρησα ότι κάποιοι από αυτούς κάνανε και πικάντικα σχόλια σε νεαρά κορίτσια που κάνανε την βόλτα τους,
Φυσικά δεν μπορείς να κανείς κάτι γιατί είναι παρά πολλοί!!!!
Πραγματικά αισθάνθηκα για λίγο οτι βρισκόμουνα στο Μπαγκλαντές η στο Πακιστάν και διέκοψα με απελπισία την βαλτά μου!!!
Η δημοτική αρχή δεν φάνηκε πουθενά με την δημοτικοί αστυνομία να είναι παρατηρητής των δικύκλων ποτ και αυτά διέρχονται μέσα στην πλατεία παρά την πεζοδρομήσει, ...βλέπετε έχουν αλλά τώρα αυτό που τότε νοιάζει είναι να επανεκλέγουνε για 3η φορά!!!
Να ρωτήσω οποίον έχει το θάρρος να απαντήσει γιατι έχει αυτήν άθλια εικόνα η κεντρική και ιστορική πλατεία της νέας Σμύρνης και να συμπληρώσω ξερικά ερωτήματα που μας απασχολούνε εδώ και δεκαετίες!!!

Η κατάσταση των πεζοδρομιών είναι απαράδεκτη και γιατί οι βλάβες δεν επιδιορθώνονται ??
Στολισμός την περίοδο των Χριστουγέννων (και στις υπόλοιπες γιορτές).
Χιλιάδες λαμπάκια βρίσκονται στα δέντρα στην πλατειά, και εχουν παραμείνει , και κρέμονται επικίνδυνα χαμηλά επί χρόνια!
Η ακόμη χειρότερη αδιαφορία για τα παράνομα παρκαρίσματα τόσο στην πολύ στενή πλέον Ελευθ. Βενιζελου με αποτέλεσμα τα διαρκή μποτιλιαρίσματα, όσο και πάνω στα πεζοδρομία και δίπλα στις ράμπες, έτσι ώστε πολλές φορές όχι καρότσι, αλλα ούτε πεζός να μην μπορεί να διαβεί.
Η αισχρή κατάσταση της πλατειάς που εκτός από το κομμάτι της πεζοδρόμησης που κατασκευάστηκε πρόσφατα, το μεσαίο και παλαιότερο μέρος με τις λίμνες και τα σιντριβάνια, παραμένει στα χάλια του και περιμένει υπομονετικά την ανακαίνιση του, ποιος ξέρει ποτέ.
Η ανεξέλεγκτη εκμετάλλευση των πεζοδρομιών απο ιδιωτικές επιχειρήσεις αναψυχής, σε βάρος των πεζών και δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία.
Η απαράδεκτη κατάσταση των δρόμων με τις αμέτρητες κακοτεχνίες, τις λακκούβες και την ολιγωρία στις επισκευές.
Το φιάσκο με το τεράστιο υπόγειο παρκιγκ που έχει κοστίσει τσουβαλιά χρήματα και ταλαιπωρία και τελειωμό δεν φαίνεται ότι έχει.
ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ !!!
12 ΧΡΟΝΙΑ Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΚΤΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!