tromaktiko: Σχολιασμός του Μπλόκο σε Ε.Ο. με 60χλμ...Απλά απαράδεκτο!

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Σχολιασμός του Μπλόκο σε Ε.Ο. με 60χλμ...Απλά απαράδεκτο!



http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/60_21.html
Ενα θα πω και εγώ. Κλασσικά και Ελληνικά!
Που να πας και στην Κρήτη που αφήνεις τα ωραία σου λεφτουδάκια για διακοπές και τις μέρες και ώρες που χει καράβι αναχώρηση την στήνουν στις τεράστιες ευθείες και με οριο τα πχ 60 (πράγμα αδύνταο) σε γράφουν με 80-90 αν έχεις πινακίδες αθηναϊκές , σαλονικιοτικες κλπ.
Το αστείο έιναι οτι στο πλοίο της επιστροφής πιαναμε κουβέντα με ασχετους και καταλήγαμε ότι μας είχαν γραψει όλους! 6 Ατομα μονο βρήκα μιλωντας χαλαρα με τους διπλανούς μου. Και πετάγωνταν αλλοι απο διπλα " ελα ρε φιλαρακι και σενα σε εγραψαν?" Και τον αλλο τον Ντοπιο που πηγαινε τουλάχισοτν με 140 γιατί? και ξεκίναγε μια κουβέντα απείρου κάλους....
Το θέμα οτι με τέτοια εισπρακτικά μπλόκα, και ΝΑΙ έχουμε σε πολλα σημεια του εθνικού μας δικτύου και μη, προκοπή δε πρόκειται να βρούμε. Εδω με εγραψαν Αττική Οδό με 90 ξανά οταν το Οριο στην Περιφερειακη Υμητου εκει που ξεκινάει μια μεγαααααλη ακίνδυνη Κατηφόρα το όριο είναι 70-80 δε θυμάμαι καπου εκέι τελοσπαντον! Και όταν τον ρωτάω καλα΄ολοι αυτοι που πανε πανω από 100? και μου απαντάει σταματάμε δειγματολήπτικα! Και όχι οποιος τρέχει πιο πολυ! Στη Κρήτη δε που του λεω συγνώμη αλλα δε πηγαινα πάνω απο 100 και ακολουθουσα τουσ μπροστινους μου χωρίς να προσπεράσω κανέναν (4 αμάξια μπροστα μου κομβόϊ) και σταματανε εμενα με τις Αθηναϊκες πινακίδες (τυχαιο? ) μου λέει με αγριο τόνο ΑΝΤΙΜΙΛΑΣ? Θες να πάμε στο Τμημα τώρα? Και αυτα΄εχοντας μαρτυρες τη σύζυγο μου και το μικρό μου γιο που περίμεναν υπομονετικά να μας γραψουν μαζί με αλλους 3 (μη κρητικούς).

Αλλα αυτά τα ξέρουμε όλοι. Μια ζωή τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου! Αντε να σεβαστείς αστυνομιές και τέτοια μετα οταν οι ιδιοι κινούνται και δρουν Που....κα! Πως μπορείς να σεβαστείς λοιπον καποιον που φέρεται ετσι....?

Δέχομαι οταν δε φοραγα κράνος που με γράψανε και καλα μου κανανε, Οταν καποια στιγμή στην Εθνικη πηγαινα 150 ναι οκ το δέχομαι αλλα τετοιες αλητικες εισπρακτικές πολιτικες (ειδικα καθε χριστουγεννα - Πασχα!!!) δε μπορέι να τις χωνέψει ο Νους μου.....

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!