tromaktiko: Απάντηση: Ψηφοδέλτιο ταχυδρομικώς με παραλήπτη την 8χρονη κόρη μου...

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση: Ψηφοδέλτιο ταχυδρομικώς με παραλήπτη την 8χρονη κόρη μου...



Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω στα λεγόμενά σας και να εκφράσω την άποψή μου σύμφωνα, με την οποία, στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και γενικότερα για τη συνέχιση αυτής της...
απαράδεκτής πρακτικής της αποστολής των ψηφοδελτίων, δεν ευθύνεται ούτε η εκάστοτε δημοτική σύμβουλος, ούτε ο δήμος που δίνει τις λίστες, ούτε βεβαίως η συνονυμίες….
ΑΠΟΛΥΤΟΙ υπεύθυνοι αυτών των καταστάσεων είμαστε εμείς οι ίδιοι πολίτες/ψηφοφόροι), που επιτρέπουμε τέτοιες συμπεριφορές και καταδεχόμαστε να μας συμπεριφέρονται σαν ΠΡΟΒΑΤΑ, χωρίς καν να αντιδρούμε.
Κατά τη γνώμη μου δε πάντα, η καλύτερη κίνηση την οποία θά’πρεπε να υιοθετούμε είναι να επιστρέφουμε το φάκελο με το ψηφοδέλτιο αναγράφοντας ίσως πως :
‘’Αγαπητή/έ κύρια/ε με λύπη μου σας πληροφορώ πως ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ η ενέργειά σας αυτή και η απαξιωτική συμπεριφορά σας απέναντι στο πρόσωπό μου, μιας και δεν με θεωρείτε ικανή/ό ούτε καν να επιλέξω μόνος μου τον υποψήφιο που ΕΓΩ επιθυμώ να ψηφίσω, και μου συμπεριφέρεστε ως σε πρόβατο, τελικά με ανάγκασε να ΑΛΛΑΞΩ γνώμη και να ΑΠΑΙΤΗΣΩ επιπλέον να αφαιρέσετε το όνομά μου από όποια παράνομα κατεχόμενη από την πλευρά σας λίστα, πριν σας καταγγείλω για απαράδεκτη και ανισσόροπη συμπεριφορά.’’

Χωρίς καμία (πλέον) εκτίμηση

…ένας αγανακτισμένος πολίτης/ πρώην ψηφοφόρος σας…
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!