tromaktiko: Η Apple Ετοιμάζει Το Νέο iPad

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Η Apple Ετοιμάζει Το Νέο iPad



Η Apple εμφανίζεται να ετοιμάζει την επόμενη γενιά του iPad για την επόμενη άνοιξη με τσίπ από την Qualcomm που θα του επιτρέψουν να λειτουργεί στα παγκόσμια ασύρματα δίκτυα.

Αναφορές της Παρασκευής λένε ότι η Apple ολοκληρώνει την σχεδίαση της δεύτερης γενιάς iPad που θα χρησιμοποιεί τσιπ από την Qualcomm ώστε να απευθύνετε στο παγκόσμιο κοινό.
Η παραγωγή της επόμενης έκδοσης του iPad μπορεί να αρχίσει τον Ιανουάριο, και θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο σύμφωνα με το Bloomberg.
Αυτά τα τσιπ της Qualcomm επιτρέπουν την σύνδεση στο διαδίκτυο και σε δίκτυα GSM και σε δίκτυα CDMA, που κυριαρχούν στις συχνότητες των κινητών τηλεφώνων.
Η Apple φαίνεται να μειώνει την παραγωγή του τρέχοντος iPad, που βασίζεται σε ασύρματη τεχνολογία 3G, αναμένοντας την έκδοση της επόμενης γενιάς της συσκευής σύμφωνα με την Wall Street Journal.
To Bloomberg επίσης λέει ότι τα νέα iPad θα έχουν τουλάχιστον μια ενσωματωμένη ψηφιακή κάμερα, και αναμένονται να είναι λεπτότερα από τα υπάρχοντα iPad καθώς θα είναι βασισμένα σε σώμα φτιαγμένο από ένα κομμάτι μετάλλου όπως συμβαίνει με το MacBook.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!