tromaktiko: Bar Booze Cooperativa ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Bar Booze Cooperativa ΠΑΡΑΠΟΝΑ



Πρόκειται για το γνωστό μπαρ στην οδό Κολοκοτρώνη 57 στο κέντρο της Αθήνας. Ασχολίαστο το ότι όλοι κάπνιζαν μέσα (στο 1142, το τηλ. για τις καταγγελίες για το κάπνισμα δεν απαντούσε κανείς παρεμπιπτόντως)...
σχολιαστέο δε το γεγονός ότι εκεί που έπινες το ποτό σου έβλεπες τύπους με ποδήλατα και τσάντες να εισέρχονται στο μαγαζί λες και πήγαιναν εκδρομή 3 η ώρα τη νύχτα. Αδέσποτα σκυλιά μπαινόβγαιναν στο χώρο, χωρίς κανείς να τα εμποδίσει, κανένας κανόνας υγιεινής δηλαδή.


Το αποκορύφωμα της όλης φάσης ήταν η απαίσια αυταρχική συμπεριφορά του φρικιού-barwoman. Εκεί που καθόμουν με την παρέα μου, πετάχτηκε από το μπαρ της (περίπου 5-6 μέτρα απόσταση) προς το μέρος μου και με ρωτούσε ασυναρτησίες σχετικά με ένα φωτιστικό με ύφος που ακόμα και η Γκεστάπο θα ζήλευε. Ενώ λοιπόν την κοιτούσα απορημένος, εκείνη εντόπισε το φωτιστικό μέσα στον κάδο με σπασμένο το γυάλινο καπέλο του. Τότε λοιπόν με ρωτάει εκνευρισμένη "σου έκανε κάτι το φωτιστικό και το πέταξες στον κάδο;".

Πριν προλάβω να απαντήσω ότι δεν είχα ιδέα για το όλο σκηνικό, το πιάνει από τον κάδο, πετάγεται στο μπαρ, φέρνει ένα χάρτινο καπέλο, βάζει το φωτιστικό στην πρίζα και το τοποθετεί αναμμένο ακριβώς στο σημείο που καθόμουν, λέγοντάς μου αυστηρά "μην κάτσεις εκεί, είναι το φωτιστικό!". Έτσι, καταλήξαμε, να χρειαζόμαστε γυαλιά ηλίου για να κοιτιόμαστε με την παρέα μου και εγώ φυσικά όρθιος. Κατάλαβα επίσης για ποιο λόγο ο προηγούμενος είχε πετάξει το εκνευριστικό φωτιστικό στα σκουπίδια. 100% δικαιολογημένος ο άνθρωπος!

Δεν άργησα να φύγω με τις χειρότερες εντυπώσεις, φυσικά χωρίς να παραγγείλω τίποτα! Σιγά μη τους πλήρωνα κιόλας. Εξάλλου δυστυχώς η παρέα μου είχε ήδη κάνει μεγάλο λογαριασμό (δυστυχώς). Μακριά από το BOOZE λοιπόν!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!