tromaktiko: Ανατρεπτικοί βολεμένοι ή στρατευμένοι ;

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ανατρεπτικοί βολεμένοι ή στρατευμένοι ;



Η ανάγκη μου να κοινοποιήσω αυτά που θα σας γράψω, προέκυψε από την δημοσίευση «ΣΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΤΣΑΡΕΑ!!!»

 Πριν μέρες, πάλι από το τρομακτικό διάβασα πως ο κύριος Μπουτάρης αποκάλεσε τον μητροπολίτη Άνθημο, μουτζαχεντίν .

Γενικά είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια να στρεφόμαστε κατά της εκκλησίας με απρεπείς χαρακτηρισμούς  .

Μία απορία, όλοι αυτοί οι κύριοι θα τολμούσαν να το κάνουν αυτό σε άλλες θρησκείες ή εκπροσώπους αυτής ;

Πραγματικά πολύ θα ήθελα να δω κάποιους τσάμπα μάγκες, να ντύνουν τον Μωάμεθ με ζαρτιέρες σε μία καλλιτεχνική φωτογράφηση τους. ( Κάποιος είχε τολμήσει να το  κάνει στην Αγγλία και ακόμα τρέχει….)

Πολύ θα ήθελα να δω κάποιον πολιτικό να αποκαλεί τον Μουφτή Ξάνθης (τον άλλο , όχι τον επίσημο) ταλιμπάν.  (Για υλικό θα σας παραπέμψω στην  εκπομπή του κυρίου Χαρδαβέλα για την Θράκη )

Πολύ θα ήθελα μία σατυρική εκπομπή να διακωμωδεί τον Ραβίνο που ιερουργεί στην Αθήνα . (  Διαφήμιση πολυκαταστήματος κατέβηκε σε μία νύχτα, που τόλμησε -ας τολμούσε να κάνει κάτι διαφορετικά, να κάνει σπέκουλα με Εβραίους).

Σε έλεγχο που είχε γίνει σε Πακιστανό από αστυνομικό και το κοράνι δεν αντιμετωπίστηκε με τον κατάλληλο τρόπο …. Κάϊκε η Αθήνα ( Ο δε Πακιστανός έγινε πρωταγωνιστής και μάγκας,  στους φακέλους του ΣΚΑΙ – Άσχετα αν μερικούς μήνες μετά πιάστηκε για κλοπές στα Β. προάστια , αλλά δεν το μάθαμε από κανένα ΜΜΕ).

Φυσικά και η ερώτηση μου είναι ρητορική, κανένας δεν θα τολμούσε γιατί όλες οι θρησκείες του κόσμου είναι σεβαστές, εκτός από αυτήν που έχουμε οι  ντόπιοι – που μας άφησαν παρακαταθήκη ο Μακρυγιάννης ο Κολοκοτρώνης ο Μπότσαρης κλπ όταν δημιούργησαν το κράτος αυτό!!!

Με απλά λόγια, οι καλλιτέχνες,  οι πολιτικοί ( που κάνουν τις ενέργειες αυτές ) λειτουργούν σαν τσάμπα μάγκες εκ του ασφαλούς μια και η άρχουσα τάξη της πολιτισμικότητας  που έχει εγκατασταθεί από τους κυβερνόντες του κόσμου ( ΗΠΑ)  με τους εδώ τοποτηρητές τους, θέλει το Ελλαδιστάν να μετατραπεί σε κοινοπολιτείες αφού μεγάλα κράτη στην Βαλκανική είναι δύσκολο να τα ελέγχουν ( π.χ. Γιουγκοσλαβία)  . Η Θρησκεία αποτελεί εμπόδιο αφού μπορεί και συσπειρώνει τους λαούς σε κάθε ξένη επιβουλή ( Λίγο περισσότερο διάβασμα ελληνικής Ιστορίας , θα αποδείξει την αλήθεια των λεγομένων μου… Από το 1821 έως το 1940).

Οι Μουτζαχεντίν του ΙΡΑΝ κύριε Γ. Μπουτάρη,  είναι αυτοί που τόσα χρόνια τώρα, αντιστέκονται τους αμερικάνους για να κάνουν την Περσία τσιφλίκι τους !!! Τους πολιτικούς πολύ ποιο εύκολα, από κάθε ηγέτη ή πνευματικό μίας χώρας, μπορούν να τους εξαγοράσουν ή να τους διορίσουν κυβερνήτες στις μπανανιές του κόσμου για να τις εκμεταλλευτούν.

Αυτό κάθε λύκος το ξέρει, έτσι πριν μπει στο μαντρί,  ζητά από τα πρόβατα να του παραδώσουν, το τσοπανόσκυλο (Αίσωπος) .  

Όταν οι Τούρκοι μπήκαν στην Σμύρνη το 1922 . Τον αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο (Καλαφάτης)  βρήκαν με το ποίμνιο του, όπου και τον διαμέλισαν !!! Ο κύριος Αρ. Στεργιάδης ( ο ύπατος Αρμοστής – κομματόσκυλο της εποχής , του κράτους υπηρέτης, που ήταν ; Γαλλία , στα Παρίσια… Την έκανε κανονικά ο προδότης.)

Ξέρεις πως αποκαλούσε τον Χρυσόστομο ο πολιτικάντης αυτός ; Ακραίο , Επικίνδυνο , είχε χειροδικήσει κιόλας πάνω του , όταν τον προειδοποιούσε για τα γεγονότα που θα επερχόντουσαν !!!

Λαός που δεν ξέρει την ιστορία του, καλείται να την επαναλάβει…..  

Για σεβαστείτε επιτέλους  και τα δικά μου, όσια και ιερά

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!