tromaktiko: ΠΟΣΟ ΠΑΤΟ ΠΙΑ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ?

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΣΟ ΠΑΤΟ ΠΙΑ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ?



Τοσο καιρο μαθαινω για την κατασταση της χωρας μας. Παμε απο το κακο στο χειροτερο.Απο που να ξεκινησω?απο την ανεργεια?οι νεοι δεν μπορουν να βρουν δουλεια, φευγουν οσοι μπορουν στο εξωτερικο να βρουν ενα διεξοδο εκει, ενα καλυτερο αυριο.
Απο την παιδεια? που τα παιδια δεν ξερουν τη βασικη ιστορια?? και τους καθηγητες που επαναπαυονται απο την υπαρξη των φροντιστηριων?απο την κυβερνηση και τους πολιτικους? που το μονο που κανουν ειναι να τρωνε τα λεφτα του κοσμακι?, να αυξανουν φορους και να μειωνουν μισθους και συνταξεις!! Αραγε, απο ολους αυτους που μας εχουν κυβερνησει, υπηρξε καποιος που να αγαπουσε εστω και λιγο την Ελλαδα? Ποσο πιο πολυ μπορει να μειωθει ο βασικος μισθος??ποσο πιο πολυ οι συνταξεις?? Απο τα ΜΜΕ? Πραγματικα λενε καμια αληθεια? Πραγματικα δεν αντεχω αλλο ποσο πιο κατω θα φτασουμε? Δεν υπαρχουν επιδοματα, δεν υπαρχουν βοηθειες για τους νεους! Νεοι μορφωμενοι, με μεταπτυχιακα,γνωσεις ξενων γλωσσων, διδακτορικα και δεν μπορουν να βρουν δουλεια! Ολοι ζητουν προυπηρεσια. Συγνωμη, κυριε, αν ολοι ζητουν προυπηρεσια, εγω αποφοιτος πανεπιστιμιου που θα την αποκτησω?? Ο νεος μενει με τους δικους του μεχρι τα 30 και βαλε, γιατι δεν βρισκει δουλεια, και μετα πωσ θα κανει οικογενεια?Δεν θα κανει. Για ποιες παρανομιες να μιλησω. Που αν οχι ολοι οι περισσοτεροι ακομα και σε αυτες τις δυσκολες ωρες που βρισκεται η χωρα μας σκεφτονται μονο τον εαυτουλη τους και το πως θα βολευτουν με "μεσο". Ποτε πια θα υπαρξει δικαιοσυνη σε αυτη τη χωρα? Θα τριζουν τα κοκκαλα του Πλατωνα!! Ποτε θα υπαρξει δημοκρατια? Ειμαστε ενας περηφανος λαος. Εχουμε μια τεραστια ιστορια, ενα απεραντο παρελθον που καθε χωρα το ζηλευει. Αντι, να ενωθουμε αυτες τις δυσκολες ωρες, τρωγεστε μεταξυ σας! και ριχνεται την ευθυνη στους αλλοδαπους? Ειμαστε ενας απο τους πιο περηφανους λαους και πολυ μεγαλοι εγωιστες. Ενα δικαιωμα εχουμε και εμεις για να δειξουμε την επιλογη μας, την ψηφο, και αυτο οι περισσοτεροι το αρνουνται!! Τι να πω? ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
Κλειστε την την τηλεοραση που σας ναρκωνει. Να βγουμε στους δρομους, να φωναξουμε ολοι μαζι, ενωμενοι! Ειναι ωραιο να κανεις ονειρα για τη ζωη, να ζεις για αυτα, να προσπαθεις να τα πετυχεις, και οταν τα πετυχεις, να δημιουργεις νεα. Ολοι δεν κανουμε ονειρα? Ειτε στον ξυπνιο μας ειτε στον υπνο μας.
Λενε πως η Ελλαδα εχει την ευνοια του Θεου. Τοτε γιατι τα περναει ολα αυτα?

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!