tromaktiko: Σφαιρόπουλος: «Παίζουμε με τους κορυφαίους»

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Σφαιρόπουλος: «Παίζουμε με τους κορυφαίους»



Ως γιορτή βλέπουν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Ρόδο, με τον προπονητή του Κολοσσού να θεωρεί μια μεγάλη ευκαιρία της ομάδας του να αγωνιστεί με τους κορυφαίους της Ευρώπης.


Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε για το παιχνίδι του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό στο σμαραγδένιο νησί: «Όταν παίζεις ένα τέτοιο ματς, μόνο όφελος μπορείς να έχεις. Είναι ένας αγώνας με μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια, και μια καλή ευκαιρία για μας να κοντραριστούμε μ' ένα τόσο δυνατό αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός δείχνει στους τελευταίους αγώνες, ότι έχει βρει πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Κι εμείς όμως έχουμε δουλέψει καλύτερα αυτήν την εβδομάδα, προσπαθήσαμε μέσα από δυνατές προπονήσεις να βελτιώσουμε ορισμένους τομείς στο παιχνίδι μας, και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να φανούμε ανταγωνιστικοί. Εύχομαι να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο και να μας συμπαρασταθεί στη δύσκολη αποστολή που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας».

Ο Κώστας Χαρίσης από τη πλευρά του είπε: «Είναι παιχνίδι γιορτή για το νησί μας. Τέτοιου είδους ματς οφείλουμε να τα απολαμβάνουμε. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει την κορυφαία του ποιότητα εντός κι εκτός συνόρων. Εμείς έχουμε δύσκολο έργο και καλούμαστε να δώσουμε το 100% για να σταθούμε ανταγωνιστικοί απέναντί του. Έχουμε πολύ καλά στοιχεία και πιστεύω ότι με συγκέντρωση, μπορούμε να πετύχουμε μια καλή εμφάνιση. Ελπίζω ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο γιατί θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!