tromaktiko: ΦΟΡΤΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ...

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΦΟΡΤΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ...



Η εποχή που θα βάζετε το αυτοκίνητό σας στην πρίζα για να το φορτίσετε έφτασε! Η Renault παρουσιάζει τέσσερα νέα concept cars υπό τον τίτλο Zero Emission.
Πρόκειται για 100% ηλεκτρικά αυτοκίνητα, με μηδενική εκπομπή CO2, εντυπωσικό εξωτερικό και εσωτερικό design και πολλές τεχνολογικές καινοτομίες.
Τα οχήματα κατασκευάζονται με οικολογικά υλικά, θα έχουν αυτονομία από 96 Km έως 160 Km (ανάλογα με το μοντέλο), θα διαθέτουν όλες τις ανέσεις και τον εξοπλισμό των συμβατικών αυτοκινήτων και περισσότερα, και θα κυκλοφορήσουν στην αγορά από το 2011-2012.
Η επαναφόρτιση των αυτοκινήτων θα γίνεται με 3 διαφορετικούς τρόπους: Σε απλή πρίζα 220V (θα διαρκεί 6-8 ώρες), σε πρίζα υψηλής τάσης 400V (θα διαρκεί 20-30 λεπτά), ή με αντικατάσταση της μπαταρίας με μια εφεδρική φορτισμένη (σε 3 λεπτά).
Κάθε μοντέλο της σειράς Zero Emission απευθύνεται σε διαφορετικό τύπο αγοραστή: Το Twizy Z.E., είναι ένα πολύ μικρό διθέσιο αυτοκίνητο πόλης για καθημερινή χρήση, το Kangoo Z.E. με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, για επαγγελματίες που μεταφέρουν προϊόντα, το Zoe Z.E. για τους λάτρεις των διθέσιων coupe, και το Fluence Z.E. είναι το εντυπωσιακό οικογενειακό sedan.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!