tromaktiko: «ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟΣ» Ο ΟΣΦΠ, ΜΕ ΛΑΖΑΡΟ ΟΔΗΓΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

«ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟΣ» Ο ΟΣΦΠ, ΜΕ ΛΑΖΑΡΟ ΟΔΗΓΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ



Με τους ίδιους πρωταγωνιστές Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συνέχισαν με νίκες στο πρωτάθλημα για το πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στη Superleague.
Οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν τον Πανιώνιο με 5-0, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Κέβιν Μιραλάς με δυο γκολ. Από την άλλη το «τριφύλλι» με μια μέτρια εμφάνιση έκαμψε τον άτολμο Ατρόμητο στο Περιστέρι χάρις σε γκολ του συνήθη πλέον ύποπτου Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ξεκινώντας ,λοιπόν, από τα τέσσερα παιχνίδια του Σαββάτου που άνοιξαν την αυλαία της 9ης αγωνιστικής είχαμε την ισοπαλία της Ξάνθης και του Ηρακλή στα «Πηγάδια». Οι «Ακρίτες» που καίγονται για βαθμούς πήραν με τα… «χίλια ζόρια» την ισοπαλία (2-2) από το αξιόμαχο σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Μεγάλη έκπληξη σημειώθηκε στην Τρίπολη με τον Πανσερραϊκό να παίρνει μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα του Αστέρα παρ’ ότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 49’ . Τα «λιοντάρια» πήραν σπουδαίο «τρίποντο» στη προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία δίνοντας χαρά στους 12(!) οπαδούς τους που ταξίδεψαν ως την Πελοπόννησο.

Ανώτερος ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στην Κέρκυρα που «βομβάρδιζε» επί μια ώρα, κατάφερε να την κερδίσει με ένα τέρμα του «αειθαλή» σκόρερ Ηλία Σολάκη στο 61’.

Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία των αναμετρήσεων του Σαββάτου ο ΟΣΦΠ «συνέτριψε» τον Πανιώνιο με 5-0, έχοντας τον Κέβιν Μιραλάς σε μεγάλη μέρα. Η ομάδα του Πειραιά μετρίασε την πικρία των οπαδών από την ήττα στο ματς με τον ΠΑΟ και προσέφερε γκολ και θέαμα.

Μια ημέρα με τις εκλογές της Κυριακής οι φίλαθλοι «ψήφισαν» πάλι γήπεδο και παραβρέθηκαν δίπλα στις αγαπημένες του ομάδες.

Στο «Κλέανθης Βικελίδης» ο Άρης θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) καθώς η Λάρισα ήταν ανώτερη και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τέρμα του Λαζαρίδη κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μακίνουα και να χάσει πολύ καλή ευκαιρία με τον Κουζέν στο τέλος της συνάντησης για να πάρει τη νίκη.

Σε αντίθετη ρότα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος με τον Πάμπλο Γκαρσία να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πήρε τη νίκη μέσα στην έδρα της Καβάλας, (1-0), και ο Μάκης Χάβος επέκτεινε το σερί των νικών του ως προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά».

Σκούρα τα βρήκε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον μαχητικό Εργοτέλη καθώς οι «Κρητικοί» προηγήθηκαν με τον Φραγκουλάκη στο 33’ ύστερα από καταπληκτικό χτύπημα φάουλ. Η «Ένωση» κατάφερε όμως να αντιδράσει με τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ να ισοφαρίζουν με τυχερό τέρμα του Καφέ στο 44’, τον Μπλάνκο να δίνει προβάδισμα με 2-1 στους «κιτρινόμαυρους» με κεφαλιά στο 55’ και τον Έντερ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να τον έχει πάρει από το χέρι και να τον οδηγεί από νίκη σε νίκη, ο ΠΑΟ, σημειώνοντας μια μέτρια εμφάνιση πήρε σπουδαία, από βαθμολογικής άποψης, νίκη στο Περιστέρι. Οι «πράσινοι» κατάφεραν στο 70’ να κάμψουν του μαχητικού αλλά άτολμου Ατρομήτου και να μειώσουν τη διαφορά, ξανά, στον ένα πόντο από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.



Συνοπτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Σάββατο, 6/11

SKODA Ξάνθη-Ηρακλής 2-2
(19’ Βάλλας, 73’ Στιούαρτ-22’ Μάρα, 29’ Σολτάνι)

Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός 0-2
(22’ Παντελιάδης, 51’ Γεωργιάδης )

Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα 1-0
(61’ Σολάκης)

Ολυμπιακός-Πανιώνιος 5-0
(34’, 68’ Μιραλάς, 51’ Τοροσίδης, 78’ Πάντελιτς, 93’ Ριέρα)



Δευτέρα, 8/11

Άρης-Λάρισα 1-1
(54’ Λαζαρίδης-76’ Μακίνουα)

Καβάλα-ΠΑΟΚ 0-1
(13’ Γκαρσία)

ΑΕΚ-Εργοτέλης 3-1
(44' Καφές, 55' Φραγκουλάκης, 93' Έντερ-33' Φραγκουλάκης)

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-1
(70' Χριστοδουλόπουλος)



Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 13 Νοεμβρίου

Πανιώνιος-Ατρόμητος (15:00)
Εργοτέλης-Ολυμπιακός (17:15)
Κέρκυρα-SKODA Ξάνθη (17:15)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (19:30)
Παναθηναϊκός-Λάρισα (19:30)

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης-Καβάλα (17:15)
Ηρακλής-Άρης (19:30)
Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου (19:30)


e-protasi.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!