tromaktiko: Άγχος για την επόμενη μέρα

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Άγχος για την επόμενη μέρα



Η ξαφνική παραίτηση του Μιχάλη Κίτσιου, είναι λογικό να έχει φέρει άγχος για την επόμενη μέρα. Τελευταία παράκληση του πρώην προέδρου είναι να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις σε άνδρες και γυναίκες του βόλεϊ.


Με τα χρέη να τον έχουν πνίξει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός συνεχίζει την προσπάθεια επιβίωσης. Μια προσπάθεια που θα γίνει χωρίς τον Μιχάλη Κίτσιο στο τιμόνι. Ο πρώην πλέον πρόεδρος της «Μάνας του Λόχους» παραιτήθηκε για λόγους υγείας και πλέον κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την επόμενη μέρα.
Κανείς πραγματικά δεν ξέρει ποιοι θα αποφασίσουν να βοηθήσουν και πως, ενώ το άγχος είναι λογικό να έχει κυριέψει τους παίκτες και παίκτριες του βόλεϊ, καθώς πριν λίγες ημέρες ο Κίτσιος είχε υποσχεθεί πως μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα, θα λάμβαναν σημαντικό μέρος των χρημάτων που τους οφείλεται.

Παράκληση να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις

Για το θέμα των πληρωμών ο πρώην πλέον πρόεδρος Μιχάλης Κίτσιος σε επιστολή που άφησε στο Δ.Σ του Ερασιτέχνη ανέφερε πως θα ήθελε ως τελευταία παράκληση να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις σε ομάδα βόλεϊ ανδρών και στις τρεις κοπέλες του γυναικείου βόλεϊ.

Παγωμένοι, αλλά το ψάχνουν για βοήθεια

Η αλήθεια είναι πως κανείς ή έστω ελάχιστοι περίμεναν αυτή την εξέλιξη και την παραίτηση Κίτσιου. Ως γνωστών για το θέμα του βόλεϊ ανδρών, ο Μιχάλης Γεωργαντής είχε ήδη προσπαθήσει να βρει ανθρώπους για να συνδράμουν στην σωτηρία του τμήματος. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις υπήρξε μια παγωμάρα, αλλά οι προσπάθειες που είναι να γίνουν, θα γίνουν.



www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!