tromaktiko: Τελικά... ΤΙ αναδιάρθρωσε ο ΓΑΠ;

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Τελικά... ΤΙ αναδιάρθρωσε ο ΓΑΠ;



..εκτός από μισθούς και συντάξεις; Και, άντε, να δεχτώ ότι και αυτό ήταν αναγκαίο, εντάξει... Τί ΑΛΛΟ πέτυχε;
Ελικρινά, παίρνω αφορμή από το -μη- 20% στις τηλεοπτικές διαφημίσεις... ΠΙΤΤΕΣ! Γιατί αυτό τού (μάς) έμεινε με το 0,02% πού δίναν τόσο καιρό τα... πρωτοπαλλήκαρα της δημοκρατίας μας μη... ζοριστώ και τούς τη λερώσω!

Με τον ΟΣΕ; Παπάρα (το γνωστό εύγευστο έδεσμα, ρωτήστε και τον ύστατο ΥΠΕΧΩΔΕ)... γιατί απλά, έτσι θα καταντήσουν οι κλωνοεταιρείες του Οργανισμού με το άρτι ψηφισθέν αλλά ΟΥΚ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΝ νομοσχέδιο, χωρίς να αλλάξει κάτι ουσιαστικό, εκτός από περικοπές δρομολογίων υπέρ των κρατικοδιάιτων κατά Προβόπουλο ΚΤΕΛ και "ταραχοποιών" (όρα κάτωθι) φορτηγών Δ.Χ. και μεταβίβαση χρεών στο μεγάαααλο βαρέλι δίχως πάτο.

κάτωθι:
Με τις νταλικές; Δεν ξέρω αν θα χωρέσουν οι νεοφερόμενες του συζυγικού ΝεοΈλληνα και των Κινέζων μαζί με τις παλιές, αλλά στην Ψωροκώσταινα, μετά και το deal του Χρυσοχοΐδη μαζί τους στο άψε σβήσε, έμεινε μόνο η ταλαιπωρία, η φασαρία, η καταρράκωση ηθικού και η διχόνοια.

Και μετά; έχει το ξενόφωτο θράσσος και τη ξενογενή βραδύνοια να μάς δια...κλαίγεται επί δίωρο και να ΠαγκαλοΠέρδεται για να συγχύσει τους συναδέλφους του στα Παλιά Ανάκτορα...

Την επόμενη φορά δε θα βρουν ούτε τον χρόνο, ούτε το ηθικό να μαλώνουν για τη συνταγματικότητα των απόψεων του ΚΚΕ, ούτε για την αστική ποιότητα (πιφ) του πολιτεύματος.

Τουλάχιστον, ας το διαβάσει κανείς τους, μπας και σκάσει το χειλάκι τους και μπει λιγάκι φως στη γκλάβα τους.

Άντε, κι από Δευτέρα σπίτια τους!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!