tromaktiko: Σχετικά με το θέμα των μεταναστών..

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Σχετικά με το θέμα των μεταναστών..



Θέλω να απαντήσω στην αναγνώστρια που γνωρίζει πάρα πολλά για το Ισλάμ όπως φαίνεται και γράφει να μας πει τι συμβαίνει σε αυτές τις χώρες όταν κάποιος Χριστιανός πιαστεί να κάνει τον σταυρό του?
Γιατί το πιο σημαντικό παράδειγμα που αναφέρει ο προηγούμενος αναγνώστης δεν είδα να κάνεις κάποια αναφορά.?
Όπως και για το πρόσφατό περιστατικό που ανέρτησε το τρομακτικό που βιάζαν 20 μουσουλμάνοι τον 16χρόνο επειδή δεν απαρνήθηκε τον Χριστιανισμό?
Στις χώρες όλες αυτές τις χώρες μήπως επιτόπου σου σπάνε την αλυσιδα με το σταυρό σου και σε στέλνουν πίσω στη χώρα σου ή μήπως είναι πάρα πολύ καλοί μαζί σου και σου επιτρέπουν να το φοράς και να κάνεις και τον σταυρό σου άμα θες.
Σε ποιες χώρες απο όσες αναφέρεις μια γυναικα μπορει να χωρισει και να φυγει με το παιδι της αξιοπρεπως χωρις να την απειλουνε.Εγω δεν εχω διαβασει πολλα βιβλια για τις Ανατολικές χώρες αλλά αυτά που έχω διαβάσει μιλάνε για ακραίες καταστάσεις που έχουν να κάνουν και με τα αυταρχικά καθεστώτα τους αλλά και φυσικά με την θρησκεία τους.
Αφου γνωρίζεις τόσα πολλά γιατί δεν έγραψες όχι μόνο για τους κανόνες του Ισλάμ, αλλά και για το πόσο καλά φέρονται οι μουσουλμάνοι στους Χριστιανούς όταν επισκέπτεσαι τις χώρες τους?
Γιατί δεν αναφέρεις οτι ο δικός τους Θεός τους έχει οδηγήσει σε τρομοκρατικές επιθέσεις Λονδίνο, Ν.υόρκη, Ισπανία με το άλλοθι οτι θα πάνε στο παράδεισο αν σκοτώσουν.Ναι, ναι φταίει το αυταρχικό καθεστώς τους..
Μπορεί η εκκλήσία να μην βοηθάει αυτή τη στιγμή το κράτος , γιατί άλλωστε , αφού θα τα φάνε και αυτά τα λαμόγια και όχι ο ελληνικός λαός, αλλά τουάχιστον στην διάρκεια των Ελληνικών Επαναστάσεων ήταν αυτή που ξεσήκωνε τους Ελληνες και ήταν αρωγός για τον αγώνα υπερ της πατρίδος και της ελευθερίας τους..
Ωραία όσα γράφεις αλλά όσα βιβλία κυκλοφορούνε τα τελευταία χρόνια απο εμπειρείες μουσουλμάνων γυναικών απο πολλές χώρες απο όσες προανέφερες δεν μιλάει καμία με κολακευτικά σχόλια για τους 'άντρες τους τα καθεστώτα τους και την θρησκεία τους!
Τυχαίο που η Ελβετία τουλάχιστον μια απο τις πιο πολιτισμένες χώρες κάνει δημοψήφισμα για την επιστροφή των παρανομούντων Νόμιμων(!) μεταναστών πίσω στην χώρα τους??Μάλλον και εκεί η συνταγή δεν πέτυχε.
Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν και αυτοί στην Ελλάδα θα έρθουν .
Και αν ακόμα και η θρησκεία τους δεν ήταν αυτή που επηρρέασε την Ελβετία στην επιστροφή τους, ε τότε είναι τα αυταρχικά καθεστώτα τους που εσύ λες οτι (δεν ισχύουν ) σε όλες τις χώρες που υποστηρίζεις.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------


Διαβαζω απο το Ντουμπαι οπου και διαμενω μονιμα τους τελευταιους μηνες τα οσα γραφονται για το θεμα των μουσουλμανων και των προσευχων τους. Στο Ντουμπαι οπου και βρισκονται χιλιαδες αλλοδαποι με διαταγμα του σειχη εχουν διατεθει δωρεαν εκτασεις και μαλιστα σε καλες περιοχες και εχουν χτιστει απο τις εκαστοτε ενδιαφερομενες κοιντητες ναοι τελεσης των θρησκευτικων τους
καθηκοντων.Ετσι και στην περιοχη Τζεμπελ Αλι βρισκεται η ελληνορθοδοξη εκκλησια που απα\ευθυνεται το πολυ σε 1000 ατομα και ομως χτιστηκε.Το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα και δεν ελεγχεται ο αριθμος των μεταναστων και αυτοι που βρισκονται παρανομα και μη δεν εχουν ενα χωρο λατρειας.Αν θελουμε να λεγομαστε πολιτισμενη χωρα πρεπει να αφησουμε να δημιουργηθει τζαμι στην Αθηνα αλλα παραλληλα να καθαρισει και η χωρα απο τους λαθρομεταναστες.Ποσο δυκολο ειναι πια να τους μαντρωσουν να τους βαλουν σε 500 αεροπλανα και να τους στειλουν σπιτια τους.! Το εξοδο θα ειναι μηδαμινο μπροστα στο τι χανει η οικονομια και ο απλος πολιτης καθε μερα. Και οσον αφορα τους μουσουλμανους αρκετες αρλουμπες εχουν ακουστει.Τα οσα αναφερονται περι λιθοβολισμων βιασμων ακρωτηριασμων αφορουν το δογμα των ταλιμπαν και κρατη οπως η Σαουδικη αραβια. Ο υπολοιπος μουσουλμανικος κοσμος ειναι πολυ πιο πολιτισμενος απο οσο θελουν να τον περιγραφουν οι περισσοτεροι

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!