tromaktiko: Διωχνουν τους μαθητες απο τα σχολεια!

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Διωχνουν τους μαθητες απο τα σχολεια!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΔ-ΕΤΑΔ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο είναι αληθινό. Το Υπουργείο Παιδείας κόβει τη δαπάνη μεταφοράς των μαθητών που φοιτούν στα ΤΑΔ – ΕΤΑΔ λέγοντας στις...
οικογένειες των μαθητών ότι έχουν δυο επιλογές: ή να πληρώσουν από την τσέπη τους τη μετακίνηση των παιδιών τους ή να διακόψουν τη φοίτησή τους στα σχολεία αυτά! Με σημερινό Έγγραφο του Διευθυντή Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας κ. Στυλιανού Δασκαλάκη ενημερώνονται οι Διευθυντές των σχολείων ότι «το Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων θα λειτουργήσει για το τρέχον σχολικό έτος τα Τμήματα εκείνα για τα οποία δεν απαιτείται δαπάνη μεταφοράς των μαθητών». Σύμφωνα με το «εξαιρετικά επείγον» Έγγραφο «με ευθύνη των Διευθυντών των Σχολείων ( Γυμνασίων και Λυκείων ) Τ.Α.Δ-Ε.Τ.Α.Δ , πρέπει να ζητηθεί από τους γονείς /κηδεμόνες των μαθητών που φοιτούν σε αυτά , να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση του νόμου Ν.1599/1986 , ότι έλαβαν γνώση για τη μη ύπαρξη δρομολογίων μεταφοράς και ότι επιθυμούν ή όχι τη συνέχιση της φοίτησης του εγγεγραμμένου μαθητή στο αντίστοιχο Άθλημα. Οι Διευθυντές των Σχολείων , αφού συγκεντρώσουν τις υπεύθυνες Δηλώσεις των γονέων να αποστείλουν μέχρι 19-11-2010 στα κατά τόπους Γραφεία Φυσικής Αγωγής συγκεντρωτική κατάσταση ( Σχολείο - Άθλημα - Επώνυμο –Όνομα –Πατρώνυμο- Τάξη –Μητρώο) των μαθητών οι οποίοι επιθυμούν ή όχι να συνεχίσουν τη φοίτησή τους στα ΤΑΔ-ΕΤΑΔ για το τρέχον σχολικό έτος.


Μιλάμε για δημόσια σχολεία τα οποία λειτουργούν 22 συναπτά έτη. Συμφωνά με την Υπουργό Παιδείας όμως << Πρώτα ο Μαθητής>> , για να συμπληρώσω έκτος από αυτόν του αθλητικού σχολειού!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!