tromaktiko: ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ΄?

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ΄?



Σε συνέχεια των όσων πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου αναγράφει ο κύριος Πρεβενιός θέλω να συμπληρώσω ότι σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις ένας κακός δημόσιος υπάλληλος ο οποίος αμελεί τα καθήκοντα του ή καθ'υποτροπή παρουσιάζει παραβατική συμπεριφορά μπορεί να απολυθεί. ΔΕΝ υπάρχει η μονιμότητα που "διαφημίζουν" τόσο οι κυβερνώντες, όσο και πολύ εντέχνως τα ξεπουλημένα κανάλια.
Δυστυχώς όμως σπανίως εφαρμόζονται οι διατάξεις, είτε γιατί οι προιστάμενοι αρέσκονται στο να είναι φιλαράκια με τους υπάλλήλους τους( πού είναι ο έλεγχος παραγωγικότητας ή οι πραγματικά αιφνίδιοι έλεγχοι)ή διότι συνήθως και όποιες υποθέσεις καταλήγουν στα δικαστήρια είναι απαλλακτικές για τον κατηγορούμενο(λόγω εξωτερικών-πολιτικών ή συνδικαλιστικών) παρεμβάσεων.
Και τί γίνεται τώρα? Πονάει κεφάλι , κόβει κεφάλι? Οι κακοί δημόσιοι υπάλληλοι σίγουρα ωφελούνται από τη διατήρηση αυτής της κατάστασης. ¨Η δεν ωφελούνται μόνο αυτοί????

Α.Πόσα ιδιωτικές κλινικές-νοσοκομεία δημιουργήθηκαν κυρίως τα τελευταία 30 χρόνια οι οποίες θησαυρίζουν υπερχρεώνοντας-για πόσο ακόμα- ασφαλιστικά ταμεία και ασφαλιστικές(μετά την ΑΣΠΙΣ ακολουθούν και άλλες), λόγω μόνο της ηθελημένης αποσάρθρωσης του ΕΣΥ ή και της συνεχούς δυσφήμησης του?

Β.Πόσα ιδωτικά σχολεία-κολλέγια Ιεκ ιδρύθηκαν επίσης το ίδιο χρονικό διάστημα? Ποιός κατήργησε τους επιθεωρητές στα σχολεία(1981)?Ποιός(1983) κατήργησε την ύπαρξη πρότυπων δημοσίων σχολείων με ποσοστό επιτυχίας στα ΑΕΙ άνω του 90% και γιατί?Γιατί με την δημιουργία του ολοήμερου σχολείου στα δημοτικά σχολεία(πριν τρία-τέσσερα έτη) και ενώ αρκετά ιδιωτικά δημοτικά σχολεία παραπαίαν ελλείψει εγγραφών οι συνδικαλισταράδες της ΔΟΕ τραβήξαν μία τρίμηνη απεργία στέλνοντας τα παιδιά πίσω στα ιδιωτικά?

Γ.Οι δαπάνες για ην υγεία πώς φτάσαν τα εξη δισ. ευρώ. Βέβαια "έφαγαν" οι κακοί δημόσοι υπάλληλοι, αλλά έφαγαν και οι φαρμακευτικές εταιρίες, έφαγαν οι κακοί γιατροί, έφαγαν και οι ιατρικοί επισκέπτες (ή πλασιέ). ¨ολοι αυτοί βέβαι έχουν και το θράσος να διατυμπανίζουν το δωρεάν ταξίδι στο Παρίσι ή στις Σευχέλλες ή στα πιο ταπεινα Τρικαλα Κορινθίας, που τους έκαναν δωρο ως πριμ παραγωγικότητας (ή να το πούμε πριμ κλεψιάς?)

Δ.Για τις επιδοτήσεις των αγροτών και πώς ακόμα και τμήματα της πόλης της Λάρισας έχουν δηλωθεί ως αγροτικές εκτάσεις φταίνε σαφώς οι αιρετοί άρχοντες και επίορκοι ΔΥ , αλλά πόσοι άλλοι ακόμα κέρδισαν και κερδίζουν?

Και πολλά άλλα θα μπορούσε κανείς να πεί. Τελειώνοντας θα πω΄ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!