tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο "Νέες μεθόδους να παρακάμψουν το νόμο περί καπνίσματος"

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο "Νέες μεθόδους να παρακάμψουν το νόμο περί καπνίσματος"



Κανεις οτι δεν διαβαζεις η πραγματικα δεν διαβαζεις τι γινεται γυρω σου? Ενημερωνεσαι η απλα βγαινεις και τραβας φωτογραφιες?
Δεν σε κατηγορω ομως γιατι απο οτι φαινεται η εκταση του μυαλου σου μεχρι εκει φτανει.

Εσυ που λες να καλεσει καποιος την πολεοδομια, αν δουλευε εκει το παιδι σου, ο αντρας σου εσυ, πως θα αισθανοσουν αν ο ιδιοκτητης σου εδειχνε την πορτα επειδη καποιοι τοσο φανατικοι αντικαπνιστες σαν και εσενα θελουν να καταστρεψουν μια επιχειρηση? Αλλα μαλλον εισαι δημοσιος υπαλληλος κηφινας των συνδικατων.

Εσενα τι σε ενοχλει αν ο αλλος εχει κανει αυτη τη πατεντα σου χαλαει τη ζαχαρενια ? Τι νοοτροπια ειναι αυτη ρε ΕΛΛΗΝΑΡΑ??

Που ησουν πριν μερικα χρονια οταν τοτε δεν υπηρχε ο αντικαπνιστικος νομος να βαζεις τετοια ποστ?? Τοτε δεν σε ενοχλουσε?? Γιατι δεν μαθαινεις να συνηπαρχεις με αυτους που καπνιζουν οταν αυτοι συνηπαρχουν με σενα. Οσο βλαβερος ειναι ο καπνος τους τοσο πικροχολα ειναι τα σχολια σου και οι σκεψεις σου.

Γι αυτο στην Ελλαδα δεν προκειτε να παμε ποτε μπροστα. Γιατι υπαρχουν ατομα σαν και εσενα, που κοιτανε μονο τον εαυτο τους και ''ξυπνανε'' να μιλησουν οταν καποιος νομος τους το επιτρεψει.. Γιατι δεν μιλαγες φιλε μου πριν απο 1 χρονο? Μη μου πεις οτι δεν εβγαινες για εναν καφε, ενα φαγητο, ενα ποτο?

Τα λογια αυτα βγαινουν απο ενα στομα που δεν εχει βαλει τσιγαρο στο στομα του, αλλα εχει μαθει να συνυπαρχει και να κανει διαλογο. ΔΙΑΛΟΓΟ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!