tromaktiko: Συνελήφθησαν διακινητές λαθρομετανάστες

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Συνελήφθησαν διακινητές λαθρομετανάστες



Ένας 34χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η 31χρονη αλλοδαπή συνοδηγός του συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, κατά τη διάρκεια ελέγχων...Μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οι δύο συλληφθέντες μετέφεραν κρυμμένους στο πορτμπαγκάζ του οχήματος δύο παράνομους μετανάστες, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Επιπλέον, ένας ακόμη αλλοδαπός, χωρίς νόμιμα έγγραφα, βρέθηκε κρυμμένος σε φορτίο κατασχεμένου φορτηγού οχήματος και συνελήφθη από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής.
Προανακρίσεις για τα περιστατικά διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Στο λιμάνι της Πάτρας, ένας 27χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος καθώς και η 19χρονη αλλοδαπή συνεργός του, συνελήφθησαν διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρουν αλλοδαπό με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Σε περαιτέρω έλεγχο των ανδρών του Λιμενικού βρέθηκε στη χειραποσκευή της 19χρονης ένα όπλο με μια γεμιστήρα και ένα φυσίγγιο, χωρίς την απαιτούμενη άδεια οπλοκατοχής. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.
www.protothema.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!