tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Το σημερινό κουπόνι



Αρκετά καλό το κουπόνι του Σαββάτου από το οποίο δεν λείπουν τα μεγάλα στηρίγματα, αλλά και οι αμφίρροπες αναμετρήσεις όπως και οι αγώνες με χαρακτήρα ντέρμπι. Τα μεγάλα φαβορί του προγράμματος είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ σε τιμές από  1.20 ως 1.25. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr


Υπάρχουν και ορισμένες άλλες ομάδες που υπερέχουν και προσφέρονται σε υψηλότερες αποδόσεις.

Στην Μπουντεσλίγκα δεσπόζει η σύγκρουση ανάμεσα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και την Μπάγερν Μονάχου με τους Βαυαρούς να μην έχουν πολλά περιθώρια για απώλειες σε αυτή την ανοιχτή αναμέτρηση, όπου το διπλό είναι φαβορί σε τιμές κοντά στο 2.30. Δύσκολο και το υπόλοιπο πρόγραμμα, όπου ξεχωρίζει το διπλό της πρωτοπόρου Ντόρτμουντ στο 1.70 με αντίπαλο την φορμαρισμένη Φράιμπουργκ. Υποχωρεί στο 2.20 και στο 2.10 ο άσος της Σάλκε στο ματς με τη Βέρντερ Βρέμης, ενώ έγιναν κινήσεις υπέρ της Γκλάντμπαχ στο 2.30.

Στην Πρέμιερσιπ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το μεγάλο φαβορί με αντίπαλο την αδύναμη Γουίγκαν. Ανέβηκε και στο 1.55 η απόδοση της Λίβερπουλ καθώς δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και η Γουέστ Χαμ δείχνει βελτιωμένη. Ανοδικά στο 1.70 κινείται το διπλό της Τσέλσι αφού η Μπέρμιγχαμ είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Στο ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Αρσεναλ και την Τότεναμ το φαβορί είναι η γηπεδούχος σε τιμές 1.60 και 1.65, ενώ δέχτηκε πιέσεις η απόδοση της Μπόλτον που υποχώρησε στο 2.10.

Στις άλλες κατηγορίες της Αγγλίας δέχτηκε πίεση το διπλό της Λέστερ στο 2.30. Υποχωρεί η τιμή της Σαουθάμπτον στ 1.65 και έπεσε και στο 2.35 το διπλό της Τορκί και στο 2.25 το διπλό της Φλίτγουντ. Πιέστηκε στα σκωτσέζικα παιχνίδια το διπλό της Μόρτον στο 1.80, όπως και το διπλό της Μαδέργουελ προς το 2.15.

Στην Ιταλία ξεχωρίζει ο άσος της Μίλαν που έρχεται από επιτυχίες με την απόδοση να πέφτει στο 1.50. Υπολογίζουν τη φιλοξενούμενη Ουντινέζε οι αγορές και η απόδοση της Ρόμα ανέβηκε και στο 1.75.

Αρκετές οι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στην Ολλανδία, όπου δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα στον Αγιαξ και την Αϊντχόφεν. Οι γηπεδούχοι έχασαν έδαφος και θέλουν περισσότερο τη νίκη με τον άσο να προσφέρεται κατά μέσο όρο στο 2.30. Υποχωρούν στο 1.90 οι άσοι της Εξέλσιορ και της Φίτεσε και έγιναν κινήσεις υπέρ της Τβέντε που υποδέχεται τη βελτιωμένη Αλκμαάρ με τον άσο να πέφτει στο 1.65.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένα από τα σημεία που ξεχωρίζουν στο Σαμπιονά σε τιμές κοντά στο 1.50 με την τάση να είναι πτωτική. Δύσκολο έξοδο έχει η Μαρσέιγ, ενώ η Ρεν διαθέτει ένα προβάδισμα με αντίπαλο την επικίνδυνη Μπρεστ.

Ο άσος του Παναθηναϊκού είναι το πιο δυνατό στήριγμα στα ματς της Σούπερ Λίγκ σε αποδόσεις από 1.25 ως και 1.30. Ενα προβάδισμα δίνουν οι αγορές στη γηπεδούχο Ξάνθη σε τιμές κοντά στο 1.70, ενώ ο άσος του Ολυμπιακού Βόλου που θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης παίζει κοντά στο 1.90.

Μεγάλα φαβορί η Μπαρτσελόνα στο 1.25 και η Ρεάλ Μαδρίτης στο 1.20 και στο 1.15, αναμένεται να συγκεντρώσουν και πάλι μεγάλους τζίρους. Στο Βιγιαρεάλ-Βαλένθια το κλίμα είναι υπέρ των γηπεδούχων με την τιμή του άσου να πέφτει στο 2.00 και στο 1.95.

Στα της Νοτίου Αμερικής ισχυρό προβάδισμα έχει η Εστουδιάντες σε αποδόσεις κοντά στο 1.30, ενώ δέχτηκε πιέσεις και υποχώρησε στο 1.80 ο άσος της Γκρέμιο που κυνηγάει την έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

http://www.kingbet.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!