tromaktiko: Ρίγη συγκίνησης για τον «Αρχηγό Ζελίκοβιτς»

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Ρίγη συγκίνησης για τον «Αρχηγό Ζελίκοβιτς»



«Αρχηγέ Ζελίκοβιτς, η Θύρα 7 μαζί σου» έγραφε το πανό που αναρτήθηκε στο «Καραϊσκάκη» και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης και στη Σερβία. H επίσκεψη στο Βελιγράδι και ο οπαδός του Αστέρα που γουστάρει τρελά τον Ολυμπιακό!


«Αρχηγέ Ζελίκοβιτς, η Θύρα 7 μαζί σου» έγραφε το πανό που αναρτήθηκε στο «Καραϊσκάκη» και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε Πειραιά και Βελιγράδι. Ο «ερυθρόλευκος» Ζελίκοβιτς έχει αδυναμία στο κόκκινο και εκτός από ιδρυτικό μέλος των «Delije» είναι και οπαδός του Ολυμπιακού. Το όνομά του στους οπαδικούς κύκλους είναι από τα πλέον σεβαστά, όμως οι πολύ δύσκολες ώρες που περνά ο 45χρονος «Ζέλικο» έχουν σκορπίσει απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών των δυο ομάδων.


«Ανάσα ζωντάνιας» ήταν η επίσκεψη οπαδών του Ολυμπιακού στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με καρκίνο, αφού η παρουσία τους, αλλά και κάποια συμβολικά δώρα τον γέμισαν χαρά, καταλαβαίνοντας καλά την αγάπη που υπάρχειγια το πρόσωπό του και στον Πειραιά. Πριν δυο εβδομάδες οι οπαδοί του Αστέρα ανάρτησαν ένα παρόμοιο πανό, ο «Ζέλικο» έβαλε τα κλάματα, όμως δεν ήταν η τελευταία φορά, αφού το πανό των οπαδών του Ολυμπιακού σκόρπισε ξανά ρίγη συγκίνησης!


www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!