tromaktiko: Εκλογες και ΠΟΕ ΟΤΑ- εκλογικο επίδομα

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Εκλογες και ΠΟΕ ΟΤΑ- εκλογικο επίδομα



Είμαι δημοτικός υπάλληλος και σήμερα δουλεψα για τις επικείμενες εκλογές. Γι αυτό που έκανα δεν θα πάρω ούτε ένα ευρω.
Σημειώνω ότι το παλιο εκλογικό επιδομα των δημοτικών υπαλληλων , οι οποίοι πράγματι δουλεύουν από την προηγούμενη δευτέρα για τις εκλογες, είχε ενσωματωθεί σε άλλο επίδομα (στα πλαίσια της πολιτικης αυτής που απαγορεύει τις πραγματικές αυξήσεις μισθών για να μην δικαιούνται οι εργαζόμενοι αξιοπρεπές δώρο - τόοοτε που υ! πήρχε- και μεγαλυτερη σύνταξη )
Μετά τις περικοπές του ΓΑΠ ψαλιδίστηκε μεγαλύτερο ποσό μηνιαίως απο το αντιστοιχούν στο πάλαι ποτέ εκλογικό επίδομα. Ετσι λοιπόν , οι δημοτικοί υπάλληλοι δουλεύουν ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΑ για την διεκπεραίωση των εκλογων, και δεν θα πάρουν φράγκο. Και μην βιαστεί κανένας να πεί "και τι έγινε" διότι ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ θα δουλέψουμε, κι αυτό και στον δεύτερο γύρο. Καταλήγω λοιπον λέγοντας ότι η ηγεσία της ομοσπονδίας μας ( Π Α Σ Κ Ε ) για τα προσχήματα είχε προκυρήξει απεργία στις ημέρες των εκλογών την οποία και ανακάλεσε μερικές μέρες αργότερερα, έτσι δήθεν για να μας πείσει ότι είναι διεκδικητική και μαχητική. Φευ! Στάχτη στα μάτια και προλείανση του εδάφους για να δούμε κάποιους από τους συνδικαλιστές μας υπουργούς εργασίας η κάτι ανάλογο στο μέλλον.
Και ερωτώ , οι πυροσβέστες, λιμενικοι και αστυνομικοί ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ 700 Ευρω επίδομα εκλογών;
Και καλά για τους αστυνομικούς μπορώ να φανταστω ότι θα είναι σε επιφυλακή ή κάπως έτσι . Οι λιμενικοί δεν μου πάει στο μυαλό αλλά οι πυροσβέστες τι ακριβώς θα κάνουν;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!