tromaktiko: Μιραλάς: «Θέλω να μείνω»

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Μιραλάς: «Θέλω να μείνω»



Δέσμευση παραμονής στον Ολυμπιακό έδωσε ο Κέβιν Μιραλάς με τοποθετήσεις του στο katimagiko.gr στο περιθώριο του αγώνα της ομάδας μπάσκετ των Πειραιωτών στο ΣΕΦ.

Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού εξέφρασε για ακόμα μία φορά την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό, όμως ξεκαθάρισε πως δεν εξαρτάται από τον ίδιο. Παράλληλα, αποκάλυψε πως έχει φυλάξει κι άλλο γκολ για το παιχνίδι του δεύτερου γύρου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω τα όσα είπε ο Κέβιν Μιραλάς στο katimagiko.gr.

Αναλυτικά:

Για το αν επιθυμεί να μείνει στον Ολυμπιακό: «Ναι, θέλω πολύ να μείνω. Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό, όμως δεν είναι δικό μου θέμα».

Για το αν γνωρίζει κάτι για ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού: «Δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο τώρα. Αυτά είναι θέματα τα οποία τα χειρίζεται ο μάνατζέρ μου».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τις διαφορές του με τις πρώην ομάδες του: «Είναι πολύ πιο ζεστός και πιο εκδηλωτικός. Μου αρέσουν πολύ οι αντιδράσεις του και ο τρόπος που εκφράζουν την αγάπη τους για την ομάδα. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι πολύ όμορφη».

Για τις δηλώσεις των παικτών του Παναθηναϊκού μετά το ντέρμπι: «Δεν ασχολούμαι. Με νοιάζει η ομάδα μου και το πώς παίζουμε εμείς. Δεν σκέφτομαι από τώρα του ματς του δεύτερου γύρου ακόμα. Θα το κάνω όμως όταν έρθει η ώρα».

Για το αν έχει φυλάξει κι άλλα γκολ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη: « Ναι! Έχω κι άλλο γκολ…».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την διαφορά από τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα αν είχαμε κερδίσει θα ήταν διαφορετικά. Τώρα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Θεωρώ όμως ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα και στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα».
http://www.katimagiko.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!