tromaktiko: Περί αμοιβών δικαστικών αντιπρόσωπων κα εφορευτικής επιτροπής..

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Περί αμοιβών δικαστικών αντιπρόσωπων κα εφορευτικής επιτροπής..



Οπως βλεπεις αγαπητε αναγνωστη απο πολλες αναρτησεις προκυπτει οτι ολοι οι δικαστικοι αντιπροσωποι συμφωνουμε οτι η εφορευτικη επιτροπη θα επρεπε να πληρωνεται... (αφορά  http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_304.html)Και θα επρεπε να πληρωνεται γιατι η παρουσια των μελων της ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Μην παραπλανειτε τους αναγνωστες λεγοντας οτι δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα αν δεν πας, διοτι υπαρχει νομος και ποινικη ευθυνη.Προς τι η επιθεση στους δικαστικους αντιπροσωπους που ελαβαν απο 756-912 ευρω? Γνωριζετε τα καθηκοντα τους? Γνωριζετε οτι ειμαστε υπευθυνοι για οτιδηποτε συμβει κατα την εκλογικη διαδικασια? Λετε οτι 900 ευρω μεροκαματο ειναι μια χαρα. Εχετε την εντυπωση οτι ειναι για μια μερα τα χρηματα αυτα? Θα σας πληροφορησω οτι κανετε λαθος. Ημουν Δικαστικη αντιπροσωπος διορισμενη 80 χιλιομετρα μακρια απο την εδρα του Πρωτοδικειου, σε απομακρυσμενο χωριο. Την Παρασκευη εκανα περιπου 200 χιλιομετρα αυθημερον για να παραλαβω το εκλογικο υλικο απο την εδρα του Δημου, μετεβηκα στο χωριο να ελεγξω το εκλογικο τμημα και επεστρεψε στην πολη μου. Εως το Σαββατο τα μεσανυχτα εκτος απο φαγητο και ελαχιστες ωρες υπνο, το μονο που εκανα ηταν να διαβασω τις εγκυκλιους και τους οδηγους των εκλογων για να ειμαι ενημερη και να γραψω 4 βιβλια γεματα ονοματα υποψηφιων και συνδυασμων. Με 3 ωρες υπνου, πηγα στις 6.20 το πρωι στο εκλογικο τμημα και εφυγα στις 4.30 τα ξημερωματα της Δευτερας χωρις καν διαλειμμα για φαγητο, εκανα 80 χιλιομετρα για να επιστρεψω και πηγα απευθειας να παραδωσω το εκλογικο υλικο σε Νομαρχια και Πρωτοδικειο. Μεχρι να τελειωσω η ωρα ηταν 8!! Δεν ηταν και λιγη η ταλαιπωρια, συμφωνειτε?? Ξερετε ποσοι συναδελφοι μου λιποθυμησαν απο την πολυωρη διαδικασια και την πιεση και ποσοι ζητησαν αντικατασταση αδυνατωντας να ανταπεξελθουν στα καθηκοντα τους?
Λετε οτι στα δικατηρια μονο οι δικες δε γινονται, κατα τα αλλα λειτουργουν κανονικα. Εχω να σας πληροφορησω οτι οι δικηγοροι για τις δικες πληρωνονται κατα βαση. Αρα εκ των πραγματων χανουμε χρηματα λογω αυτου.
Για ποιο λογο λετε ''να μην παει κανεις να τους βοηθησει αφου θελουν ολα τα χρηματα για τον εαυτο τους''? Οι δικαστικοι αντιπροσωποι σας διοριζουν?? Τα εχετε βαλει με λαθος ανθρωπους αγαπητε αναγνωστη..Το ανεκδοτο του Χριστοδουλου με το αξεχαστο ''να ψοφησει η κατσικα του γειτονα'' το θυμαστε? Ταιριαζει γαντι στην περιπτωση σας..

Ευχαριστω για τη φιλοξενια
Μια αγανακτισμενη - ταλαιπωρημενη λογω εκλογων - δικαστικη αντιπροσωπος
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!