tromaktiko: ΕΚΔΗΛΩΣΗ Κ.Σ. ΔΟΞΑΤΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ & ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ"

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ Κ.Σ. ΔΟΞΑΤΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ & ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ"



Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δοξάτου σε συνεργασία με το με το μηνιαίο κυνηγετικο περιοδικό κυνηγετικής & κυνόφιλης ύλης «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ και ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ», διοργανώνει εκδήλωση επιμορφωτικού χαρακτήρα προς τα μέλη του.
Την εκδώλωση θα την πραγματοποιήσουμε την Δευτέρα 08/11/2010 και ώρα 19:00 στο συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου «Αλέξανδρος» που βρίσκεται στο Δοξάτο Δράμας.
Παρόντες στην εκδήλωση θα είναι ειδικό κλιμάκιο από συνεργάτες του περιοδικού και τα θέματα που θα αναπτύξουν είναι τα εξής:
1. Το κυνήγι σήμερα και η σημασία ενημέρωσης των κυνηγών, από τον Νίκο Λελούδα (Εκδότη), ο οποίος θα προλογίσει και θα συντονίσει την εκδήλωση.
2.Πουλόσκυλα – Ιχνηλάτες, από τον Νίκο Νικολάου (Ειδικό Αρθρογράφο).
3.Η νομοθεσία περί όπλων, η επιλογή του όπλου και το κυνηγετικό φυσίγγι, από τον Μηνά Ιορδάνογλου (Σύμβουλο Έκδοσης του περιοδικού).
4.Ασφαλής χρήση του όπλου & σωστός τρόπος σκόπευσης, από τον Σοφοκλή Κοσκινά (Διευθυντή Σύνταξης περιοδικού).
Τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις των κυνηγετικών δεδομένων, και θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που θα τεθούν από το κοινό.
Κατα την διάρκεια της συζήτησης ο κάθε ειδικός συνεργάτης θα αναπτύξει θέματα της αρμοδιότητας του και θα είναι σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις τωων παρευρισκομένων. Επίσης στην εκδήλωση θα συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κυνηγός του Ν.Δράμας, καθώς και η προβολή τους μέσα απο το περιοδικό, ώστε να ενημερωθούν οι υπεύθυνοι και αρμόδιοι για την επίλυσή τους, μαζί με τις προτάσεις που θα προβάλουν σχετικά με το κυνήγι και την διατήρηση της παραδοσιάκής αυτής δραστηριότητας οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση, από την οποία περίπου 60 τυχεροί θα κερδίσουν πλούσια δώρα, αξίας περίπου 2.500€.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΜΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ 4 ΟΜΙΛΗΤΕΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ «ΔΡΑΜΙΝΟ ΚΑΝΑΛΙ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.


ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!