tromaktiko: Απάντηση στο ΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση στο ΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ



Μαλλον ο αναγνωστης δεν εχει πληρωσει αλλα διοδια περαν τις Αττικης Οδου που κι αυτη ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ αφου τι 1 τι 30 χιλιομετρα, τα ιδια λεφτα θα πληρωσεις.
Αν καποιος κανει το λαθος και χαθει, λαθος εξοδοι x 2.80. Να μιλησουμε για την πανακριβη γεφυρα Ριου-Αντιριου? Για την καρμανιολα Αθηνων-Πατρων και την τιμη των διοδιων? Που πληρωνουμε χωρις ανταλαγμα? Που πληρωνουμε για να κινουμαστε σε μια λωριδα? Που πληρωνουμε για ενα δρομο χωρις φωτισμο? Στην Αττικη οδο τουλαχιστον μας σεβονται και υπαρχουν περιπτωσεις που θα υπαρξει ελευθερη διελευση οχηματων. Θυμαστε τον πιλοτο της F1 που ειχε ερθει στην Ελλαδα, ειχε παει οδικος στην Πατρα και μετα για να γυρισει στην Αθηνα πηρε ελικοπτερο γιατι ειπε πως αυτο δεν ειναι δρομος? Πληρωνουμε τελη κυκλοφοριας, πληρωνουμε διοδια, πληρωνουμε για το παρκινγκ και γενικα μονο πληρωνουμε χωρις ομως να δικαιολογει τιποτα το αντιτημο που δινουμε. Μας κοροιδευουν κι εμεις δεν ξερουμε τι να κανουμε και πληρωνουμε. Να 'ναι καλα οι ανθρωποι της κινησης "Διοδια ΣΤΟΠ" που προσπαθουν να μας ανοιξουν τα ματια χωρις προσωπικο τους οφελος απλα και μονο για μια καλυτερη ποιοτητα ζωης.
Εισαι κι εσυ σαν καποιους αναγνωστες που πανε σε καποια καφετερια, χρυσοπληρωνουν εναν καφε που δεν πινεται και μετα παραπονιουνται(Αυτοι βεβαια παραπονιουνται σε αντιθεση μ' εσενα". Καποιοι ομως ξυπνησαν και βαζουν τελος στα ληστρικα διοδια και ανοιγουν τα ματια του κοσμου που τοσα χρονια μονο δινει τα ωραια του λεφτα που βγαζει με ιδρωτα και κοπο χωρις να πιανουν τοπο. Ας βαλουμε ενα τερμα σε αυτο το νταβατζιλικη!
Ξεχασα να αναφερω την Εγνατια Οδο. Αλλος Ευρωπαικος δρομος... Στροφες μετα το Μετσοβο, Αρκουδες μεσα στο δρομο, απουσια φωτισμου, κλειστες λωριδες, καθιζηση οδοστρωματος, σε ενα κομματι βγαινουμε εκτος γιατι οι εργαζομενοι ειναι απληρωτοι και εχουν αφησει 1 μετρο σε μια γεφυρα που επιτηδες δεν τελειωνουν, τουνελ μιας λωριδας γιατι γινονται μονιμα εργα στην αλλη(ετσι δηλωνουν αλλα ποτε κανεις δεν κανει τιποτα στο σημειο), εχουν πεσει πετρες σε ενα σημειο στη συραγγα του Δρισκου και αλλα πολλα.
Πληρωστε για μια βολτα λοιπον στη διαδρομη του τρομου. Να ανεβασετε την αδρεναλινη σας και να ρισκαρετε τη ζωη σας. Πληρωστε γιατι σας περισευουν τα λεφτα. Για να νομιζετε οτι τα εργα προχωρανε και οτι καποτε στο πολυ μακρυνο μελλον θα εχουμε ενα σωστο δρομο με το αναλογο υπερτιμημενο αντιτιμο παντα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!