tromaktiko: Ελληνικη Αστυνομια... ίσως πρεπει να τους κόψουν και αλλα χρημματα...

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ελληνικη Αστυνομια... ίσως πρεπει να τους κόψουν και αλλα χρημματα...



Σημερα επισκεφτικα το αεροδρομιο Μακεδονια για να παραλάβω εναν επιχειριματια εξ Αμερικης. Το αεροπλάνο που τον έφερνε εφτανε στις 12 στο αεροδρόμιο, ήμουν εκει 12 παρα 5 λεπτα.
Πάρκαρα στο χωρο απεναντι απο την εξοδο όπου η παραμονη για αφιξεις επιτρεπεται (βραχεα ισως), η πτηση ειχε καθυστεριση 40 λεπτα... Ετσι πήγα να επιβιβαστουμε στο αυτοκινητο και είδα κληση 80 ευρω... και σας ρωτω, υπαρχει πουθενα πινακιδα που να οριζει την ωρα σταθμευσης?
Αν ειναι 10 ή 30 ή 60 λεπτα! Δηλαδή να καταλαβω, η ελληνικη αστυνομια εκει πιστευε οτι υπαρχει αδίκημα και όχι στα ναρκωτικα που πουλιουνται λιγο ποιο κατω στη θερμη με τα τσουβαλια?? Αντι να πανε να ποιασουν κανα μαυρο λαθρομεταναστη που μας εχουν ρημαξει σπαταλανε τις ωρες τους σε βλακειες... οχι 100 και 300 ευρω... 1500 να τους κοψει ο Jefrey, διοτι δεν αξιζουν να παιρνουν πανω απο 300 το μηνα... η Θεσσαλονικη ειναι μεσα στα ναρκωτικα, στην τσιμισκη οι λαθρομεταναστες μας επνιξαν.. και αυτοι κοβουν κλησεις... να χαρω τον αρχιφυλακα Δ που με εγραψε...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!