tromaktiko: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ!

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ!



Ποιος είναι υπεύθυνος για την τροφοδοσία καρτών στάθμευσης στα περίπτερα και τα καταστήματα ψιλικών, στον δήμο Αθηναίων; Υπάρχει υπεύθυνος που ελέγχει να μη γίνονται παιχνίδια στην πλάτη μας και μάλιστα σε τέτοιες εποχές;
Εδώ και μήνες πηγαίνω τακτικά στη Σκουφά στο Κολωνάκι για δουλειά 20' σε συνεργαζόμενο κατάστημα της επιχείρησης μου. Έξω από την εκκλησία υπάρχουν δύο περίπτερα, ζητάω κάρτα στάθμευσης της μισής ώρας και κανένας μα κανένας δεν έχει. Βγήκα στη Σόλωνος μέχρι τη νομική και εκεί όπου ρώτησα, δεν είχε κανένας. Αναγκάστηκα να πάρω της ώρας και να δώσω 1€. Αγανάκτησα και ρώτησα γιατί δεν έχει κανείς και μου απάντησε, ότι δε φέρνουν καθόλου, έτσι απλά!!

Και ρωτώ τον "υπεύθυνο" του Δήμου να μου απαντήσει: Γιατί πρέπει να σας πληρώσω 5 ευρώ την εβδομάδα για τέσσερις φορές που θα έρθω και αν το δεις πιο καλά να δίνω 20€ το μήνα, 240€ το χρόνο και όχι ακριβώς τα μισά; Είναι νταβατζής ο Δήμος Αθηναίων και με υποχρεώνει τα του δώσω επιπλέον 120€; Και μη μου πείτε πως δεν το γνωρίζατε, γιατί ρώτησα δύο αστυνομικούς του δήμου και μου είπαν ότι έχουν ενημερώσει!

Την επόμενη φορά δε θα ξαναπληρώσω αν δεν έχουν κάρτες της μισής ώρας και αν με γράψουν, θα το πάμε στα δικαστήρια!

Άντε πια, βαρέθηκα την αναξιοπιστία και το αίσχος μας. Καρεκλοκένταυρε (υπάλληλε του Δήμου), αν δεν μπορείς να κάνει καλά τη δουλειά σου παραιτήσου.
Αρκετά σας πληρώνουμε!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!