tromaktiko: Επί της ουσίας

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Επί της ουσίας






Γράφει ο Δ. Σαμαράς
Η χώρα σύμφωνα με όλα τα αξιόπιστα στοιχεία που παραθέτονται από τους οικονομικούς αναλυτές αλλά και από κάθε ενημερωμένο και λογικό άνθρωπο, οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε αδιέξοδο και χρεοκωπία.
Κινδυνεύει η εθνική ακεραιότητα, ο συνολικός εθνικός πλούτος και η βιοποριστική ικανότητα των ελλήνων πολιτών.
Παρόλη την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που η Ελλάδα βιώνει, όλο το πολιτικό προσωπικό ασχολείται με τις εκλογές. Όλοι οι καρεκλοκένταυροι της εξουσίας αντί να συνεννοηθούν στο πώς θα απαλλάξουν τους Έλληνες από τα προβλήματα που αυτοί τους "φόρτωσαν", εξακολουθούν να έχουν σαν βασική τους προτεραιότητα την παραμονή ή την ανάληψη θέσεων ελέγχου των αποφάσεων για τα κοινά.
Είναι πλέον προφανές ότι όλες οι επιλογές που ο ελληνικός λαός έκανε σχετικά με την ανάθεση του κυβερνητικού έργου τις τελευταίες δεκαετίες, ήταν λανθασμένες και ακόμα χειρότερα αναξιόπιστες.
Ακόμα και σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι που μας οδήγησαν σε αυτή τη δυσμενή θέση, αντί να παραδεχτούν τα εγκληματικά τους λάθη και να στρωθούν στη δουλειά, προσπαθούν να μας πείσουν για τον θρίαμβο της κομματικής τους υπόστασης μέσα από τα θλιβερά για όλους τους εκλογικά αποτελέσματα.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ: Ολίγον μας απασχολεί πλέον επί της ουσίας το ποιός θα είναι περιφεριάρχης και σε ποιό πολιτικό χώρο ανήκει. Αυτό που μας ενδιαφέρει, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, είναι το πώς τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν σε μία χώρα που θα ανήκει σε όλα τα επίπεδα στους πολίτες της.





     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!