tromaktiko: "Πόλεμος" χθες βράδυ στο Παφιακό

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

"Πόλεμος" χθες βράδυ στο Παφιακό



Πόλεμος. Μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω τα όσα διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΠ – Ομόνοια. Οπαδοί της Ομόνοιας κατευθύνθηκαν με άγριες διαθέσεις προς την κερκίδα των φίλων της ΑΕΠ.

Σε κάποια στιγμή κατάφεραν να σπάσουν τον κλοιό της αστυνομίας με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια με φίλους της ΑΕΠ. Οι στιγμές που ακολούθησαν δεν περιγράφονται με λέξεις. Οπαδοί της Ομόνοιας επιτέθηκαν σε νεαρό άτομο (πληροφορίες λένε για 16χρονο) τον οποίο ξυλοκόπησαν άγρια. Η παρέμβαση κάποιον φίλων της ΑΕΠ ήταν σωτήρια για τον νεαρό ο οποίος δεχόταν κτυπήματα στο κεφάλι από 5-6 ανεγκέφαλους οπαδούς. Τελικά, η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει ένα άτομο το οποίο ήταν σε κατάσταση μέθης.
Στο ίδιο περιστατικό, και σύμφωνα με μαρτυρία, οπαδός με πράσινη φανέλα είχε στην κατοχή του μαχαίρι 30 εκατοστών. Τελικά, μετά από παρέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης, οι οπαδοί της Ομόνοιας απομακρύνθηκαν από τον χώρο στάθμευσης (φώτο), δίχως όμως να μπορέσουν να σταματήσουν τους εξαγριωμένους οπαδούς.

Σύμφωνα με κάποια άλλη μαρτυρία, τα επεισόδια συνεχίστηκαν στην περιοχή του Μακντόναλτς.
Στο μεταξύ, κάποιοι αστυνομικοί επιχείρησαν να συλλάβουν φιλάθλους της ΑΕΠ με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν νέα επεισόδια. Ένας από τους αστυνομικούς προσπάθησε να συλλάβει ομαδό της ΑΕΠ ο οποίος έχει πρόβλημα υγείας (το ανέφερε στον αστυνομικό). Ο αστυνομικός επέμενε στη σύλληψή του με αποτέλεσμα ο νεαρός να λιποθυμήσει και να μεταφερθεί εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

http://filoksenos.blogspot.com/2010/11/blog-post_2735.html

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!