tromaktiko: Προσοχή : Ανακαλούνται παιδικά ρούχα

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Προσοχή : Ανακαλούνται παιδικά ρούχα



Πρόγραμμα ανάκλησης εκτελεί η Ε.Ε., αυτή τη φορά σε παιδικά ρούχα. Οι μάρκες που ανακαλούνται είναι οι εξής: ...



• Prenatal Καφέ παιδικό παντελόνι. Μοντέλο: so basic, Ref.: 210537, 210538, 210539, 210540, 210541. Χώρα

προέλευσης η Ινδία. Το προϊόν ενέχει κίνδυνο τραυματισμών λόγω της παρουσίας κορδονιών περίσφιξης στην περιοχή της μέσης.
• MINI Παιδική ζακέτα σε μπεζ, καφέ και γκρι, με φερμουάρ, δύο τσέπες και κουκούλα, που φέρει κορδόνια περίσφιξης. Η λέξη “MINI” εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά του προϊόντος. Η χώρα προέλευσης είναι η Ιταλία. Το προϊόν ενέχει κίνδυνο στραγγαλισμού λόγω της ύπαρξης κορδονιών περίσφιξης στην περιοχή του λαιμού.

• MISS GRANT Παντελόνι για κορίτσια σε μωβ χρώμα με δύο κορδόνια περίσφιξης στην περιοχή της μέσης και διάφορες διακοσμητικές πέτρες στην μπροστινή δεξιά πλευρά. Χώρα προέλευσης η Κίνα. Το προϊόν ενέχει κίνδυνο τραυματισμών λόγω της παρουσίας κορδονιών περίσφιξης στην περιοχή της μέσης.

• LU LU Ζακέτα για κορίτσια σε σκούρο γκρι χρώμα με φερμουάρ και κουκούλα, που φέρει δύο ασημί κορδόνια περίσφιξης. Χώρα προέλευσης Κίνα. Το προϊόν ενέχει κίνδυνο στραγγαλισμού λόγω της ύπαρξης κορδονιών περίσφιξης στην περιοχή του λαιμού.

• J & R Μπουφάν για αγόρια σε μαύρο χρώμα με φερμουάρ, δύο τσέπες και κουκούλα, που φέρει δύο κορδόνια περίσφιξης. Στην μπροστινή πλευρά είναι τυπωμένη η φράση “SOCCER ST”, τα γράμματα “J” και ”R” είναι ραμμένα πάνω από τη φράση και το σύμβολο “J & R” (σε λευκή ετικέτα με κόκκινα γράμματα) είναι ραμμένη στην κουκούλα. Άγνωστη η χώρα προέλευσης. Το προϊόν ενέχει κίνδυνο στραγγαλισμού λόγω της ύπαρξης κορδονιών περίσφιξης στην περιοχή του λαιμού.

• WINX CLUB Ζακέτα για κορίτσια σε μοβ ή ροζ χρώμα, με φερμουάρ, δύο τσέπες μπροστά και κουκούλα, που φέρει δύο κορδόνια περίσφιξης με μπαρέτες. Μια εικόνα από το καρτούν WINX CLUB είναι ραμμένη αριστερά στην περιοχή του στήθους, και μια μεταλλική ετικέτα με το λογότυπο του καρτούν είναι ραμμένη στην μπροστινή πλευρά του ρούχου κάτω από την αριστερή τσέπη. Χώρα προέλευσης η Κίνα. Το προϊόν εγκυμονεί κίνδυνο στραγγαλισμού λόγω της ύπαρξης κορδονιών περίσφιξης στην περιοχή του λαιμού.

• 65M Παιδικό παντελόνι σε μπλε ή μαύρο χρώμα με δύο πλευρικές τσέπες, δύο άλλες τσέπες με φερμουάρ ραμμένες στο μπροστινό τμήμα σε κάθε μπατζάκι και δύο κορδόνια περίσφιξης στην περιοχή της μέσης. Χώρα προέλευσης η Κίνα. Το προϊόν ενέχει κίνδυνο τραυματισμών λόγω της παρουσίας κορδονιών περίσφιξης στην περιοχή της μέσης.

• Microbe Grant Φόρεμα για κορίτσια σε μαύρο χρώμα με μακριά μανίκια και διάφορα σχέδια σε λευκό (κύκλους), γκρι (μισοφέγγαρα) και μωβ (φύλλα) στην περιοχή μεταξύ του στήθους και του κάτω μέρους του ρούχου. Το ένδυμα φέρει δύο πολύ μακριά λειτουργικά κορδόνια στην περιοχή της μέσης. Χώρα προέλευσης: Κίνα. Το προϊόν ενέχει κίνδυνο τραυματισμών λόγω της παρουσίας λειτουργικών κορδονιών στην περιοχή της μέσης.

• M+é Βρεφικό μπουφάν σε ροζ χρώμα από συνθετική γούνα με δύο μακριά κορδόνια στην περιοχή του λαιμού.Χώρα προέλευσης: Κίνα. Το προϊόν ενέχει κίνδυνο στραγγαλισμού, λόγω της ύπαρξης κορδονιών στην περιοχή του λαιμού.

• Miss Grant

Ζακέτα για κορίτσια σε μοβ, λευκό ή μαύρο χρώμα με φερμουάρ, δύο τσέπες και κουκούλα με κορδόνια περίσφιξης στην περιοχή του λαιμού. Το φόρεμα φέρει μαύρες διακοσμητικές πέρλες στις τσέπες.

Το προϊόν ενέχει κίνδυνο στραγγαλισμού, λόγω της ύπαρξης κορδονιών περίσφιξης στην περιοχή του λαιμού.

• 62M Παιδικό μπουφάν σε κόκκινο χρώμα με δύο εξωτερικές τσέπες και τρία μεταλλικά ασημί κουμπιά. Το μπουφάν φέρει εσωτερική υφασμάτινη επένδυση με φερμουάρ και κουκούλα με δύο κορδόνια περίσφιξης στην περιοχή του λαιμού. Η εσωτερική πλευρά της επένδυσης αποτελείται από κόκκινες και λευκές ρίγες. Το προϊόν ενέχει κίνδυνο στραγγαλισμού λόγω της ύπαρξης κορδονιών περίσφιξης στην περιοχή του λαιμού.

• MINI

Παιδικό παντελόνι σε γκρι ή σκούρο μπλε χρώμα με δύο πλευρικές τσέπες, και δύο κορδόνια περίσφιξης στην περιοχή της μέσης. Η λέξη “MINI” εμφανίζεται στο δεξί μπατζάκι του ενδύματος.

Το προϊόν ενέχει κίνδυνο τραυματισμών λόγω της παρουσίας κορδονιών περίσφιξης στην περιοχή της μέσης.

• WINX CLUB

Ζακέτα για κορίτσια σε μωβ με ροζ, μακριά μανίκια, φερμουάρ, δύο εξωτερικές τσέπες και κουκούλα, που φέρει κορδόνια περίσφιξης με μπαρέτες στην περιοχή του λαιμού. Μια εικόνα από το καρτούν WINX CLUB είναι ραμμένη αριστερά στην περιοχή του στήθους.

Το προϊόν ενέχει κίνδυνο στραγγαλισμού λόγω της ύπαρξης κορδονιών περίσφιξης στην περιοχή του λαιμού.

• J & R Μπλούζα για αγόρια σε γκρι χρώμα με κουκούλα, που φέρει δύο μαύρα κορδόνια περίσφιξης στην περιοχή του λαιμού. Η φράση “SEVENTYFOUR” είναι εκτυπωμένη στην μπροστινή πλευρά, και το σύμβολο “J & R” είναι ραμμένο πάνω στη φράση. Το προϊόν ενέχει κίνδυνο στραγγαλισμού λόγω της ύπαρξης κορδονιών περίσφιξης στην περιοχή του λαιμού. Χώρα προέλευσης: Άγνωστη

• LU LU Φόρεμα για κορίτσια σε σκούρο πράσινο με γκρι, μακριά μανίκια και γκρι εσωτερική επένδυση. Το φόρεμα φέρει μακριά κορδόνια στην περιοχή του λαιμού. Χώρα προέλευσης: Κίνα

Το προϊόν ενέχει κίνδυνο στραγγαλισμού λόγω της ύπαρξης κορδονιών στην περιοχή του λαιμού.

• Miss Grant Μπουφάν για κορίτσια σε κόκκινο ή μαύρο με 4 κουμπιά και δύο κορδόνια περίσφιξης στην περιοχή του λαιμού, που τελειώνουν σε σφαιρικές φούντες (pom-poms). Χώρα προέλευσης: Κίνα. Το προϊόν ενέχει κίνδυνο στραγγαλισμού λόγω της ύπαρξης κορδονιών περίσφιξης στην περιοχή του λαιμού.

http://eimaimama.blogspot.com/2010/11/blog-post_5836.html

Zougla.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!