tromaktiko: Σκοτώστε τα Μικρόβια στο Κινητό σας

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Σκοτώστε τα Μικρόβια στο Κινητό σας



Έχετε απολυμαντικό χεριών, και αντιβακτηριδιακά πανάκια για την κουζίνα σας. Αλλά στην τσέπη σας υπάρχει το κινητό σας τηλέφωνο, με μικρόβια ίσα με όσα....
έχετε στις σόλες των παπουτσιών σας. Για το κινητό σας λοιπόν, υπάρχει το απολυμαντικό Violight UV.
Κατασκευασμένο από εταιρεία που φτιάχνει απολυμαντές για οδοντόβουρτσες, αυτή η επιτραπέζια συσκευή χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία που υπάρχει και στα νοσοκομεία. Μια ειδική υπεριώδες συχνότητα που καταστρέφει το DNA των μικροβίων. Σύμφωνα με την εταιρεία, καταστρέφει σχεδόν όλων των ειδών τα μικρόβια συμπεριλαμβανομένου και της σαλμονέλας, E. Coli, listeria ακόμα και την διάσημη γρίπη των χοίρων, H1N1.
Απλούστατο στην χρήση, βάζετε μέσα το κινητό σας, τοποθετείτε το καπάκι, και οι διπλές υπεριώδες λυχνίες κάνουν την δουλειά τους σε λίγα λεπτά. Και ενώ είναι σχεδιασμένο για κινητά τηλέφωνα (ειδικά αυτά με τις οθόνες αφής), το Volight καθαρίζει όλες τις μικρές συσκευές και gadget, ακουστικά bluetooth, mp3 players και ακουστικά απλά. Δεν εγγυόμαστε ότι δεν θα κολλήσετε κάποια γρίπη φέτος το χειμώνα, αλλά το Volight μπορεί να σας απαλλάξει από όλα τα μικρόβια που υπάρχουν στις μικροσυσκευές σας.

http://www.dailytech.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!