tromaktiko: Γκολ για συμβόλαιο

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Γκολ για συμβόλαιο



Το τέρμα που σημείωσε ο Ίσμαελ Μπλάνκο στο ντέρμπι του σαββατόβραδου κόντρα στον Ολυμπιακό, ίσως αποδειχθεί χρυσό και για τον Αργεντινό, εκτός από την ομάδα του!
Μετά τον Νάτσο Σκόκο, ο συμπατριώτης του θα πρέπει να ονειρεύεται παραμονή στα «κιτρινόμαυρα».

Μπορεί ο Μπλάνκο να μην ξεκίνησε βασικός, μπορεί να μην έκανε πολύ καλό παιχνίδι, αλλά στην κατάλληλη στιγμή ήταν εκεί που έπρεπε και έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει να σκοράρει, χαρίζοντας ένα χρυσό τρίποντο στην ομάδα του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Πλέον όταν τον φωνάξουν οι διοικούντες της ΑΕΚ, θα πάει με άλλο αέρα για να συζητήσει την υπόθεση του!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος έχει εκφράσει πολλές φορές την πρόθεση του να παραμείνει στην Ένωση, αφού είναι πολύ ευχαριστημένος, τόσο από την ομάδα, όσο και από τον κόσμο, οπότε αν ικανοποιηθεί και οικονομικά, δε νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα στην υπόθεση του.

Ένα μέρος του συμβολαίου του έβγαλε και ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Ο Σενεγαλέζος χαφ με μια τρομερή επέλαση από τα αριστερά και ενώ ντρίμπλαρε και το καπνογόνο που είχε πέσει στον αγωνιστικό χώρο (όπως πολύ σωστά είπε ένας φίλος), έδωσε έτοιμο το γκολ στον συμπαίκτη του.

Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες τόσο για την υπόθεση του Μπλάνκο, όσο και για αυτή του Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίο έχει συμφωνήσει με την ομάδα του, αλλά ακόμα δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιο του! Πάντως, όπως και να έχει η ΑΕΚ μπορεί να χαρεί αυτή τη νίκη και να δει τα επόμενα βήματα της από Δευτέρα!


http://www.sportsecrets.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!