tromaktiko: Απάντηση: Μέλος της Αλ Κάιντα συνελήφθη στη Βρετανία

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση: Μέλος της Αλ Κάιντα συνελήφθη στη Βρετανία



Αυτό κάνει να ξεχωρίζει το πανέμορφω μπλοκ σας είναι ότι δεν λέτε ψέματα, ως εδώ μια χαρά!! και γράφετε τα πράγματα με το όνομα τους.
Εγώ ποτέ μου, μα ποτέ μου δεν πιστευω αυτά που γράφονται η λένε τα ΜΜΕ αλλά βλέπω τα μικρά παραθυράκια που αφήνουν και την πίσω μεριά αυτού που λένε και κρίνω από μόνος μου το τι είναι σωστό και τι όχι. Αυτό το θέμα με της τρομοκρατικές επίθεσης και κουραφέξαλα μου έχουν σπάσει τα νεύρα! Επειδή είναι χαζοί οι αμερικανοί και οι άγγλοι, ο κόσμος βασικά, πρέπει να χαζέψουμε και τους Έλληνες; Περί τρομοκρατικές οργανώσεις, αλ Καιτα, και βιν λατέν και όλα αυτά, για εμένα είναι ένα παραμυθι για πολιτικά συμφέροντα και αλλά πολλά θέματα που δεν θέλω αναπτύξω! Να μην κορόιδεβομαστε και τα πράγματα έτσι είναι, αν το πάρεις πιο πίσω, τον Σεμπτεβριο του 2004 στην αμερική με τους πύργους οι ίδιοι τους έριξαν. Τότε που είναι η τρομοκρατία; από την ίδια την χώρα;

Αυτό που θέλω να πω ότι δεν υπάρχουν πραγματικές τρομακρατικές οργανώσεις, απλά τα λένε αυτά τα μεγάλοι κρατοι για να φέρουν φταίξιμο οι μούφα οργανώσεις και έτσι να κλείνει εκεί το θέμα! Ο κύριος λόγος που λένε ότι κατάγονται οι τρομοκρατικές οργανώσεις στις αραβικές χώρες είναι λόγο του μαύρου χρυσού.. ότι και καλά στέλνουν στελέχοι του στρατού για να αναζητούν γι'αυτούς κτλ κτλ, και έτσι ταυτόχρονα κάνουν και τους ελέγχους τους σχετικά με το θέμα βρίσκοντας δικαιολογία ότι και καλά, είναι οι οργανώσεις σας που τα κάνουν αυτά.. Τώρα αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα..

Όπως επίσης λένε ότι έγινε τρομακρατική επίθεση και συνέλαβαν τους / τον ύποπτο αλλά δεν λένε, ούτε ποσά χρόνια φυλακή μπήκε, ούτε αν βρήκαν τους ανώτερους του. Και καλά λένε ότι είναι αυτή η οργάνωση.. Καλά αφού υπάρχουν τόσοι τρόποι να κανείς κάποιο να μιλήσει και να τα ξεράσει όλα. Ένας από όλους αυτούς δεν θα είπε κάτι;

Οπότε ας σκεφτεί ο κόσμος από μόνος του και να κρίνει από μόνος τους το τι γίνεται και το πως έχουν πραγματικά τα πράγματα! Σε αυτό που έχω γράψει, έχω πολλά ερωτήματα στηρίζοντας αυτά που λέω..

Εύχομαι να βάλετε αυτό που έγραψα για να αρχίσει ο κόσμος να σκέφτεται λιγάκι πιο λογικά, και όχι του πλασάρουν να το ακούει και να το δέχεται ότι έτσι είναι..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!