tromaktiko: Παραιτηθείτε κύριε Πρόεδρε

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Παραιτηθείτε κύριε Πρόεδρε



Άκουσα με μεγάλη λύπη τον πρόεδρο της δημοκρατίας να λέει
«μέμφομαι αυτούς που πιστεύουν ότι η οργή τους μπορεί να εκφραστεί από τον καναπέ, μένοντας στο σπίτι τους»
μέμφομαι:
αποδίδω μια μομφή, κατηγορώ κάποιον για κάτι άσχημο, ανήθικο, απαράδεκτο που έκανε
Αυτό πάει να πει μέμφομαι.....
Κύριε πρόεδρε δηλαδή κατηγορείς ότι έκαναν κάτι άσχημο και ανήθικο το 60 με 70 τις εκατό που δεν πήγε να ψηφίσει αλλά δεν σε είδα να λες ποτέ μέμφομαι όλους αυτούς τους βουλευτές που κατά έκλεψαν όλους εμάς τους έλληνες και προ πάντων την πατρίδα μας.
Αντί να δείτε από κοντά το πρόβλημα και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας στο γιατί ο κόσμος δεν ψηφίζει , τρέχετε να τον κατηγορήσετε.
Αντί να κάνετε επίθεση στα κόμματα που έφεραν τον κόσμο σε αυτή την κατάσταση, κατηγορείτε τον απλό λαό που αισθάνεται στον σβέρκο του την φτώχεια και την καταπίεση των μέτρων της κυβέρνησης που και εσείς την στηρίξατε....
Μετά από αυτήν την δήλωση σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραιτηθείτε... Ναι να παραιτηθείτε γιατί αυτό το 60-70 τις εκατό από αύριο πρέπει να φτύνει και εσάς που τους καλύπτετε...
Ως πρόεδρος τις δημοκρατίας θα έπρεπε να ξέρετε ότι το να μην θέλω να ψηφίσω είναι και αυτό δημοκρατικό.. Λείπαμε και σας παρακαλώ πολύ αν έχετε την ευθιξία πολίτικου άντρα θα πρέπει να σηκωθείτε και να παραιτηθείτε απόψε κιόλας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!