tromaktiko: Απάντηση στο «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ" ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση στο «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ" ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»



Καταρχήν να ενημερώσω ότι νέος δήμαρχος, προς το παρόν και έως ότου αποφανθεί το εκλογοδικείο, είναι ο κύριος Κόκκορης.
Φυσικά, κι εκείνος στην ίδια κατηγορία ανήκει οπότε ποσώς με ενδιαφέρει απλά το λέω για την διόρθωση.
Άλλωστε, έτυχε να είμαι ένας από τους «τυχερούς» που βίωσαν το τρελοκομείο της συγκέντρωσής του στην Πλατεία Καραϊσκάκη (5/11) όπου τα γύρω στενά θύμιζαν νέο Παγκρατάκι με τις συνεχόμενες διελεύσεις, τα παρκαρισμένα και τον ανελέητο θόρυβο (όχι ότι τις άλλες μέρες είναι καλύτερα αλλά λέμε τώρα).
Χαίρομαι που ένας, έστω, ενοχλήθηκε από το πρόβλημα του θορύβου (και δη της όχλησης) αλλά ας μην ξεχνάει ο κύριος πως στην Άνω Γλυφάδα δεν είναι μόνο ο κύριος Βαρβιτσιώτης που ενόχλησε την μία φορά αλλά και πολλοί άλλοι «πολιτισμένοι» συμπολίτες μας που το πράττουν καθημερινά και με κάθε τρόπο (μηχανάκια, σκυλιά, λαϊκές, σχολεία που καταντούν χώροι μάζωξης συμμοριών κλπ).
Επίσης, κατανοήστε ότι, σε απόσταση 50 μέτρων, δεν κοιμόταν ένα μόνο μωράκι (και δη το δικό σας) αλλά και άλλα τόσα μωράκια και άλλοι τόσοι ηλικιωμένοι, άρρωστοι, επαγγελματίες κι εν γένει άνθρωποι που θέλουν να ξεκουραστούν και αυτοί.
Μην «θυμώνουμε» μόνο όταν κοιμάται το μωρό μας και τις άλλες στιγμές να αδιαφορούμε για εκείνους που προκαλούν θόρυβο αλλά και να προκαλούμε οι ίδιοι θόρυβο με αντίκτυπο στους άλλους.
Είναι γνωστό, ότι η Άνω Γλυφάδα (ιδίως η, κακώς επονομαζόμενη, Τερψιθέα) είναι ένα απέραντο και ακατάπαυστο τρελοκομείο και δεν νομίζω ο κύριος Βαρβιτσιώτης να έκανε την διαφορά σε αυτό που ζούμε κάθε μέρα εκεί.
Φυσικά και δεν δικαιολογώ την πράξη του αλλά ξεχνάτε αγαπητέ και τα βεγγαλικά των Εκκλησιών μετά τους γάμους;
Αυτά σε κατοικημένες περιοχές δεν ρίχνονται πάλι; Έχει σημασία αν είναι στις 7 ή στις 9 ή στις 10 ή αν είναι Σάββατο ή Κυριακή; Πάλι όχληση δεν προκαλούν;
Σιγά-σιγά καλό είναι, πάντως, να καταλαβαίνει ο κάθε δημότης του Δήμου Γλυφάδας (και δη της Άνω) το πόσο έχει επιβαρυνθεί ο Δήμος σε θέμα θορύβου που πιστεύω είναι η γάγγραινα του.
Φυσικά και κυκλοφοριακό, σκουπίδια, βρώμα, αλητεία, άναρχη και υπερβολική δόμηση, έλλειψη πράσινου, χάλια πεζοδρόμια, πάρα πολλά παρκαρισμένα, μίξη κατοικιών και καταστημάτων, κάκιστη ποιότητα κατοίκων συνθέτουν μία εικόνα τριτοκοσμική (κι ακόμη παρακάτω) στην Άνω Γλυφάδα αλλά ο θόρυβος είναι το κορυφαίο της πρόβλημα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!