tromaktiko: Οι απόψεις ενος νέου...

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Οι απόψεις ενος νέου...



Θα ήθελα να αναλύσω τα πράγματα όπως τα βλέπω εγώ.Προσωπικά πιστεύω ότι όλα είναι καλά στημένα και προδιαγεγραμένα....Καταρχάς για την οικονομία ακούω κ διαβάζω να τσακώνονται ποιός έφταιγε ποιός δεν έφταιγε για τις ευθύνες του πασοκ και της νδ.Ολα αυτά τα χρόνια οι μεγαλοι του πλανήτη μας δάνειζαν συνεχώς.Το θέμα είναι όμως ότι αυτο που μας έδιναν ήταν αέρας τζογαδόροι ήταν.Αυτό γινόταν πολλά χρÏ! �νια αλλά κυρίως απο την εποχή Σημίτη κ μετά.Μας φόρτωναν συνεχώς με ομόλογα.

Άρα με το φτωχό μου του μυαλό η Ελλάδα είχε το δικαλιωμα να αρνηθεί να πληρώσει έμα μέρος του χρέους που δεν συνέφερε το λαό και λογικό.Όλοι αυτοι λοιπόν οι τραπεζίτες τοκογλύφοι όπως θέλετε πείτε τους δεν θα ήθελαν να χάσουν τόσα δις.Η Ελλάδα λοιπόν ήταν σχεδιασμένο να πάει στο ΔΝΤ καιρό για να σωθούν οι πιστωτές της τα μεγάλα αφεντικά που μας θέλουν υποδουλωμένους με το χρέος συνεχώς για να μας παίρνουν ότι θέλουν.Πάρτε παράδειγμα τις τράπεζες μας δίνουν δάνεια αλλά στην ουσία δεν θέλουν να μπορέις να αποπληρώσεις τις συμφέρει βέβαια ! κ αυτό αλλά στην ουσιία σε θέλουν χρεωμένο συνεχώς να σε έχουν στο χέρι κάρτες και κάρτες ε άμα πια.Η Ελλάδα προ ΔΝΤ χρώσταγε σε τράπεζες τώρα πια θα χρωστάει σε λαούς.Έχω διαβάσει αρκετά απο το μνημόνιο και άμα τα δείτε προσεκτικά θα καταλάβετε.

Ο κατάλληλος λοιπόν για πάει την Ελλάδα στο ΔΝΤ ήταν ο Γιωργάκης αυτόν ήθελε το σύστημα αυτόν ήθελαν οι ξένοι ταπεζίτες ,τα ΜΜΕ,μεγαλοεκδότες, Μπόμπολας κτλ.΄Ηταν δυνατόν να άφηναν τον Καραμανλή με 151 βουλευτές να πάρει αυτά τα μέτρα?με τίποτα και με τη ταμπέλα της δεξιάς? για αυτό και έφυγε.(και αυτός άχρηστος ήταν και αυτός αύξησε το χρέος).Το ΠΑΣΟΚ ήταν εκέινο που θα μπορούσε όμως να πάρει τέτοια μέτρα όλοι οι μηχανισμοί μαζί του, δημόσιος συνδικαλισμός ,κομματικοί στρατοί ΓΣΕΕ, ΜΜΕ όλα δικά του.Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου και με λυπεί π! ου ακόμα και τώρα βλέπω μεγάλους ανθρώπους που έχουν διαβάσει ιστορία να τσακώνονται για πασοκ και νέα δημοκρατία λες και είναι παναθηναικός-ολυμπιακός.Σας τα λέω εγώ που είμαι νέος.Όσον΄αφορά την αποχή διαφωνώ αλλά σε περίπτωση που είναι πολύ μεγάλη στέλνει μηνύματα αρκεί να αξιοποιηθεί σωστά απο τους απέχοντες και να βγαίνουν στους δρόμους μαζικά.

Σαν νέος μέμφομαι αυτό το σάπιο και καλοστημένο σύστημα που είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας και εναντίον πάντα του απλού λαού.
΄Ενας 23χρονος

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!