tromaktiko: Της Λακούβας το...κάγκελο!

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Της Λακούβας το...κάγκελο!



Κ. Δήμαρχε Αμαρουσίου που δεν γνωρίζω ούτε το ονομά σας τις τελευταίες ημέρες βλέπω έχετε βγάλει όλα τα συνεργεία και μπαλώνουν λακούβες , φτιάχνουν κακοτεχνίες στους δρόμους, βάφουν διαβάσεις και οτι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Φαντάζομαι το γεγονός οτι έχουμε εκλογές σε λίγες ημέρες είναι καθαρά τυχαίο και με τίποτα δεν θέλω να πιστέψω οτι θυμηθήκατε να φτιάξετε μερικούς δρόμους μετά απο τόσα χρόνια.

Κάτι ανάλογο είμαι σίγουρος θα γίνετε απο τους περισσοτέρους  εν ενεργεία Δημάρχους, πάντα τυχαία!

Αφού λοιπόν είμαι τόσο καλοπροαίρετος να σας ζητήσω να φτιάξετε και τους πολυσύχναστους -λόγω εταιρειών- δρόμους στο Μαρούσι Δημητσάνας και Πρεμετής.

Οι εν λόγω δρόμοι είναι λες και έχουν βομβαρδιστεί απο Γερμανούς Ιταλούς και Αμερικάνους ταυτόχρονα! Που και που (κάθε 1 με 2 χρόνια) στέλνετε κάποιον να βάλει ψευτομπαλώματα που με την πρώτη βροχή όμως κάνει τους δρόμους ακόμη χειρότερους.

Θα σας παρακαλέσω λοιπόν να δείτε λίγο σοβαρά το θέμα των δρόμων και εσείς και οι Δήμαρχοι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αφού είστε η αιτία που καταστρέφονται σε καθημερινή βάση τα αυτοκινητά μας , είστε η αιτία που κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε όταν κυκλοφορούμε με το μηχανάκι πέφτωντας σε λακούβες , είστε η αιτία για αυτό το χάλι των Ελληνικών δρόμων μέσα στις πόλεις!

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε τις λακούβες υπάρχει και ενα site (http://www.msfree.gr/pin/) που χιλιάδες δημότες σας σε ένα χάρτη σημαδεύουν τις λακούβες και τις κακοτεχνίες μπάς και φιλοτιμηθείτε εσείς κάποτε να τις φτιάξετε και οχι μόνο όταν φτάνουν οι εκλογές!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!