tromaktiko: Απάντηση για τις γκρίνιες στρατιωτικών που υπηρετουν στον Έβρο

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση για τις γκρίνιες στρατιωτικών που υπηρετουν στον Έβρο



Φίλε κάτοικε του Έβρου είναι γεγονός ότι όπου υπάρχει Μονάδα του Στρατού της Αεροπορίας και του Ναυτικού τα ενοίκια είναι δυσανάλογα υψηλά.
Εν μέρει αυτό είναι λογικό διότι το μισθωτήριο γίνεται το μέγιστο για δύο χρόνια, αφού ακολουθεί μετάθεση σε άλλη Μονάδα. Βέβαια πρέπει να συνυπολογίσεις ότι ο Μισθός ενός υπολοχαγού της σχολής Ευελπίδων είναιμικρότερος από 1400 ευρώ και λογικά γκρινιάζει αφού αναγκάζεται να δίνει το 1/3 του μισθού τοÏ! … σε ενοίκιο(πιθανόν να συντηρεί και άλλο σπίτι ιδιοκτησίας του σε άλλο μέρος της Ελλάδος).Δεν είναι λογικό να γκρινιάζει? Εσύ σαν εργοδότης θα έπαιρνες στην επιχειρηση σου σύζυγο στρατιωτικού γνωρίζοντας ότι θα την χάσεις σε δύο χρόνια? Πριν στείλεις κάποια επιστολή ξανά έλα σε παρακαλώ στη θέση αυτών των ανθρώπων και των παιδιών τους που ξεσπιτώνονται κάθε δυο χρονια και γυρνάνε απο άκρη σε άκρη της Ελλάδας χωρίς τη θέλησή τους. Βέβαια από τη βολή του σπιτιού σου μπορείς να λές οτιδήποτε αλλά έτσι φίλε μου παράγεις μόνο μπαρούφες όπως! και ο πάγκαλος.

Τέλος φίλε μου αν φύγει ο στρατός από τον Έβρο δεν θα πεινάσετε απλά ....θα γίνετε γιουσουφάκια και θα σας θρέφει η μαμά τουρκία. Πρέπει να είστε ευγνώμονες που κάποιοι σας προσέχουν(αν νοιώθεις Έλληνας)και πρέπει να τους προσέχετε και εσείς και να συγχωρείτε κάποιες μικρές γκρίνιες γιατί αυτό που ξεχώριζε πάντα τον Έλληνα και τον έκανε νικητή είναι το ηθικό. Δυστυχώς σήμερα στον στρατό με την απαξίωσή του από την πολιτική ηγεσία(βλέπε πάγκαλος-βενιζέλος κλπ) δεν υπάρχει ηθικό οπότε δεν είναι λογικό να νοιώθουν εξορισμένοι αν καιεσείς το! υς αντιμετωπίζετε έτσι? Και φυσικά στηρίζουν την οικονομία του τόπου αφου αν φύγουν θα γονατίσετε οικονομικά. Για να έχουμε και ένα ερώτημα τί παράγετε και είστε τόσο "άνετοι"?
Αυτά τα ολίγα από ένα βολεμένο αντιπαραγωγικό στρατιωτικό...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!