tromaktiko: Ζητώ τη βοήθεια σας!

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ζητώ τη βοήθεια σας!



Την περασμένη βδομάδα, την νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή κάποιο αυτοκίνητο που έτρεχε προφανώς με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην Ποσειδώνος, ξέφυγε από την πορεία του ξερίζωσε ένα φοινικά(!!!) και διέλυσε το αυτοκίνητο μου (Golf 2004) το οποίο ήταν παρκαρισμένο στο πάρκινγκ μπροστά ακριβώς στην είσοδο του "Συμμαχικού νεκροταφείου" (Άλιμος κατεύθυνση προς Πειραιά, απέναντι από το Kitchen Bar).


Το αυτοκίνητο που κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο μου διέφυγε κατά περίεργο τρόπο(γιατί πρέπει να έπαθε και αυτό μεγάλη ζημιά) πιθανόν να μεταφέρθηκε από κάποιο γερανο. Αποτέλεσμα είναι ότι τα "σαϊνια" της τροχαίας που κατέγραψαν το περιστατικό θεώρησαν ότι το ατύχημα είχε προκληθεί από το μόνο αυτόκίνητο που βρήκαν στο χώρο του ατυχήματος δηλαδή το δικό μου (που ήταν παρκαρισμένο)!!!!!!!!

Συνέπειες όλων αυτώ είναι:
- το αυτοκίνητό μου είναι για πέταμα καθώς δεν φτιάχνεται!!
- δεν μπορώ να πάρω λεφτά από την ασφάλεια γιατί ο υπάιτιος το έσκασε..
- Η αστυνομία έφτιαξε δικογραφία εις βάρος μου!!! και πρέπει εγώ αυτή τη στιγμή να ταλαιπωρούμε με τους "φωστήρες"
- ένας επικίνδυνος οδηγός, ο οποίος θα μπορούσε να είχε σκοτώσει όποιον περπατούσε εκείνη τη στιγμή στο πεζοδρόμιο και ο οποίος έιναι αρκετά κάθαρμα για να οργανώσει τη "διαφυγή" του και ο οποιός φυσικά κυκλοφορέι ελεύθερος και ατιμώρητος.

Θα σας είμαι υπόχρεος για οποιαδήποτε πληροφορία θα βοηθήσει να ξεμπλεχτεί αυτή η ιστορία. Το email μου είναι nikos1@minteworks.com  και το τηλ. 693 65 65 902
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!