tromaktiko: Προς παραπονουμενους μισθωτους

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Προς παραπονουμενους μισθωτους



Επειδη η κομματικη μηχανη του πασοκ ηταν, ειναι και θα ειναι παντα η ιδια, με εμισθο στρατο σε ολες τις βαθμιδες του δημοσιου βιου και επιχειρειν.
 Επειδη πολλοι ειναι πλεον οι παραπονουμενοι εδω μεσα απο τα συνδικατα τους και τα προεδρια τους που οσφυοκαμπτουν σε καθε Γιωργο και Ανδρεα και Θοδωρα και καμια οργανωμενη αντιδραση δεν υπαρχει.

Ειναι καιρος, ΟΛΟΙ ΜΑΣ, να συνειδητοποιησουμε οτι το δικαιωμα στην απεργεια ειναι συνταγματικα θεσπισμενο γθια τον καθενα μας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!!
Πολυ απλα, εαν θελεις εσυ στην ΑΜΕΛ να αντιδρασεις, απεργησε. Μονος σου. Τοσο απλα. Πηγαινε στο χωρο εργασιας σου και ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ. Γνωστοποιησε τα αιτηματα σου στον προσωπαρχη σου γραπτα, δηλωνοντας γραπταοτι απεργεις, ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ. Ασε τα λαμογια που σε λυμαινονται για να καλοφανουν στο πολιτικο τους προισταμενο ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ. ΑΠΕΡΓΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ! Και μην ανησυχεις, οι συναδελφοι σου αμεσα θα σε ακολουθησουν, ο μονος που θα θιγει θα ειναι τα ξεγυμνωμενα συνδικαλιστικα καθικια που σε λυμαινονται!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!