tromaktiko: Αιματηρή έκρηξη

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Αιματηρή έκρηξη



Τουλάχιστον ένας Παλαιστίνιος έχασε τη ζωή του και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σήμερα όταν ένα αυτοκίνητο εξερράγη σήμερα στην...

Πόλη της Γάζας. Ανάμεσά τους μία γυναίκα, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες. Η βόμβα είχε τοποθετηθεί σ' ένα περιπολικό της αστυνομίας και εξερράγη μπροστά από το αρχηγείο της αστυνομίας, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Χαμάς η έκρηξη προκλήθηκε από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή, αλλά σύμφωνα με το ισραηλινό ραδιόφωνο, ενδέχεται να οφείλεται στην πρόωρη πυροδότηση του εκρηκτικού μηχανισμού, που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο. Η έκρηξη, η οποία σημειώνεται σε μία περίοδο σχετικής ηρεμίας ανάμεσα στα υπό την ισλαμιστική οργάνωση διοικούμενα παλαιστινιακά εδάφη και στο Ισραήλ αναστάστωσε τη Γάζα και δημιούργησε ένα σύννεφο πυκνού μαύρου καπνού.

Ο ισραηλινός στρατός, ο οποίος έχει βάλει στο στόχαστρό του αυτοκίνητα Παλαιστινίων κατά τις παλαιότερες αεροπορικές επιδρομές του, δεν σχολίασε την επίθεση.

"Υποθέτουμε ότι πρόκειται για στόχο των Ισραηλινών, αλλά η έρευνά μας συνεχίζεται για να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια", τόνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της Χαμάς.

Στρατιωτικός αξιωματούχος της Χαμάς ανάφερε ότι ο νεκρός είναι ο 25χρονος Μοχάμεντ Τζαμάλ αλ-Νίμιμ.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι είδαν μία τρύπα στο έδαφος κοντά στο σημείο της έκρηξης, γεγονός που συνάδει με πυραυλική επίθεση


news247.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!