tromaktiko: «Ήρθαμε για να μείνουμε»

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

«Ήρθαμε για να μείνουμε»



Να παραμείνει στην κορυφή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, θέλει ο Κώστας Κατσουράνης.


«Ήρθε δύσκολα η νίκη και το σημαντικό είναι ότι πήρανε τους  3 βαθμούς. Με τον νέο προπονητή  δουλεύουμε τα πράγματα που μας λείπουν και θέλουμε χρόνο για να γίνουμε  καλύτεροι. Προσπαθήσαμε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι να πετύχουμε το δεύτερο γκολ. Εκεί πρέπει να σταθούμε γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να πιστεύουμε στις δυνατότητες μα. Πήραμε αυτό που θέλαμε, 3 βαθμοί και συνέχουμε τη σκληρή δουλειά», ήταν τα πρώτα λόγια του Κώστα Κατσουράνη.

Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και την κατοχή της μπάλα, αν είναι το νέο στοιχείο του Φερέιρα: «Δεν νομίζω ότι αυτό είναι καινούργιο στοιχείο, ήταν αρκετά πίσω η Κέρκυρα και λογικό να χουμε τη μπάλα ,το δύσκολο είναι να δημιουργήσεις. Εμείς είχαμε δυσκολίες, αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε»

Για την επιστροφή στη κορυφή: «Είμαστε νταμπλούχοι και ελπίζω να συνεχίσουμε και να τελειώσουμε στη θέση που μαστε τώρα. Έχουμε κόσμο, διοίκηση, έχουμε τα πάντα και τις προϋποθέσεις για να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι κοιτάμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για το τι κρατάει από το ματς: «Κρατάμε τους βαθμούς και τα λάθη τα κρατάμε στα αποδυτήρια θα δούμε τα λάθη μας για να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο ματς».

Για το αν έχει ο Παναθηναϊκός αβαντάζ τίτλου: «Είναι νωρίς, έχουμε άλλον ένα γύρο ακόμα και πρέπει για το επόμενο ματς να οργανωθούμε, να ανακτήσουμε δυνάμεις και να πάρουμε τους 3 βαθμούς»


www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!