tromaktiko: Η Αλίκη στην χωρα των ΑΛΛΩΝ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Η Αλίκη στην χωρα των ΑΛΛΩΝ



Την ώρα που η αποχή έχει φτάσει στο 40% τα άκυρα και τα λευκά το 15% την ώρα που οι πολίτες ηλικίας 18 έως 30 ούτε να τους...
φτύσουν δεν θέλουν και λέγοντας τους εννοώ τους 300 αρχή-κλεφταράδες και τους υπόλοιπους άγρυπνους φρουρούς των συμφερόντων τους , το μόνο που τους ενδιαφέρει πέρα από το πώς θα φάνε περισσότερα είναι η συντριβή της ΝΔ ή αν θέλετε η νίκη του ΠΑΣΟΚ σε πανελλαδικό επίπεδο από την μια και το μήνυμα του λαού για ισχυρό αρχηγό από τη! ν άλλη???

Πλάκα μας κάνουν? ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν κατάλαβε ότι το μόνο μήνυμα σε αυτές τις εκλογές είναι ότι κανένας τους δεν μας αντιπροσωπεύει πια, ότι όσο και αν απειλήσουν, όσα και αν τάξουν το μόνο που θα καταφέρουν είναι να κερδίσουν μερικούς ηλικιωμένους οι όποιοι βρισκόμενοι στο έρμαιο της εξαθλίωσης και είναι ικανοί μέχρι και να αναστηθούν προκειμένου να πάνε να ψηφίσουν και να μην χάσουν την περιβόητη σύνταξη τους (200-300ευρο) και βεβαία τα γνωστά κομματόσκυλα τους που τους ακολουθούν πιστά χωρίς να ενδιαφέρονται για το κοινό καλό?
ΑΠΟΡΩ γιατί την ώρα που όλη η Ελλάδα αιμορραγεί, οι πολίτες της συνεχίζουν και κάνουν τα ίδια λάθη , ΛΑΘΗ ΤΡΑΓΙΚΑ. Και η μόνη απάντηση που παίρνω είναι ότι φοβόμαστε ΟΛΟΙ μας και αυτοί που ψήφησαν τους ίδιους και αυτοί που απείχαν ΟΛΟΙ φοβόμαστε και δεν ξέρω ποιόν? και γιατί ? Εμείς είμαστε η Ελλάδα και όχι αυτοί, αυτοί που την πληγώνουν κάθε μέρα και περισσότερο, χωρίς εμάς είναι ένα τίποτα, αν και δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος για την ακριβή έννοια που κρύβει η λέξη τίποτα και φοβάμαι μην τους δίνω πολύ αξία με αυτό τον χαρακτηρισμό.

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στο πολίτευμα της Ελλάδας (γιατί πολλά ακούγονται τώρα τελευταία περί δημοκρατίας) «Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία» ? Εγώ θα έλεγα «Προεδρευόμενη Τηλεοπτική Δικτατορία» αφού πλέον τα ΜΜΕ κάνουν κουμάντο εκτελώντας πιστά κάθε εντολή των 300ιων, αδιαφορώντας τελείως για τον Έλληνα πολίτη. Η ελλιπής ενημέρωση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια και η χυδαία παραπληροφόρηση είναι ένα ακόμα βέλος στην καρδία της πληγωμένης ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ………

Αναγνώστης που έχει σταματήσει να ελπίζει. (20 ετών)
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!