tromaktiko: ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΧΑΛΙΑ

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΧΑΛΙΑ



Σχετικά με την διαμάχη για το κρητικό και το πελοποννήσιο ελαιόλαδο... έχω να πω ως επαγγελματίας στο χώρο του λαδιού χρόνια και ταυτόχρονα υποψήφιος διδάκτωρ στο τομέα των τροφίμων, ότι όλες οι αναρτήσεις σας ήταν μη στοιχειοθετημένες και γελοίες. Και οι δύο πλευρές είναι αισχρές και όλες οι άλλες που θα εμφανιστούν από διάφορες ελαιοκομικές περιοχές της χώρας.

ΕΤΣΙ! ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΔΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.... ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ!
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ;;;;;; ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΛΑΔΙ!!!! ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΤΕ XΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΔΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ... ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ! ΦΤΟΥ ΣΑΣ... ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΑΔΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 2 ΕΥΡΩ ΦΕΤΟΣ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΚΟΜΑ... ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!