tromaktiko: «’Ντάξει μωρέ, δεν ξενύχτησα… πολύ»

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

«’Ντάξει μωρέ, δεν ξενύχτησα… πολύ»



Ενοχλημένος δηλώνει στη γαλλική εφημερίδα «Parisien» ο κρασοκανάτας Σίντνεϊ με όσους τον αποκαλούν αλκοολικό, ενώ με περίσσια χαλαρότητα υποστηρίζει ότι «στο κάτω κάτω μόνο για τρεις ώρες παραβίασα το ωράριο». Τι το πίνεις το ρημάδι αφού σε χαλάει;


Πλέον καταλαβαίνουμε ότι η κατάσταση του Σίντνεϊ του Γκοβού έχει ξεφύγει από τα όρια της πλάκας. Το παλικάρι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, αφού όχι μόνο δεν μπορεί να αφήσει το μπουκάλι, αλλά τον «χαλάει» κιόλας. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι τελευταίες δηλώσεις του στη γαλλική εφημερίδα «Parisien». Από πού να ξεκινήσει κανείς και από πού να τελειώσει…

Αρχικά, μας ενημέρωσε ότι δεν συντρέχει σοβαρός λόγος για τιμωρία, αφού παραβίασε το ωράριο της ομάδας μόνο κατά τρεις ώρες (και καμιά δεκαριά ουισκάκια αλλά αυτό σίγουρα απλώς του διέφυγε): «Ένα Σάββατο βράδυ βγήκα έξω με δυο φίλους. Είχαμε μπροστά μας δύο μέρες ρεπό και στο κάτω κάτω παραβίασα το ωράριο της ομάδας μόνο κατά 3 ώρες». Βεβαίως το Σάββατο μόνο ένα δεν ήταν, αλλά και αυτό σίγουρα δεν το παρέβλεψε σκόπιμα.

Έπειτα, προσπάθησε να μας πείσει ότι πίνει επειδή τα συνεχή χτυπήματα της μοίρας τον έχουν φέρει σε αυτή τη θέση και όχι επειδή έχει εθιστεί (άλλωστε δεν είναι και τίποτα εύκολο να ξοδεύεις 3-4 εκ. ευρώ το χρόνο): «Τέτοιου είδους σχόλια με ενοχλούν. Νομίζεις ότι πίνω αλκοόλ όταν κάθομαι σπίτι σε κάθε ευκαιρία; Όχι! Είμαι αυτός που είμαι. Υπερβολικός κάποιες φορές, αλλά πάντα προσγειωμένος. Η προσωπική ζωή μου χρησιμεύει ως δικαιολογία για να εξηγηθούν οι κακές εμφανίσεις μου. Η ομάδα έχει επενδύσει ένα σωρό χρήματα πάνω μου κι εγώ δεν τα ανταποδίδω». Κύριος! Παραδέχθηκε στωϊκά ότι δεν παίζει και μπάλα. Εντάξει, αν το έλεγε και αυτό θα χρειαζόταν… άσυλο.

Στη συνέχεια, στέλνει δριμύ «κατηγορώ» προς τα «κακά» ΜΜΕ που μεγαλοποιούν την κατάσταση: «Είχα δημιουργήσει κακή εικόνα στη Γαλλία κι εδώ έχει... δεκαπλασιαστεί! Υπάρχουν 15 αθλητικές εφημερίδες που χρειάζονται κάτι να γράφουν ανά πάσα στιγμή. Η παραμικρή φήμη αποκτά τεράστιες διαστάσεις».

Το καλύτερο μάλιστα, ο Famous Govou το κράτησε για το τέλος! Από το παράλληλο σύμπαν στο οποίο είναι ακόμη εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, άψογος επαγγελματίας, παίζει σε μεγάλη ομάδα και δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με το ποτό, μας ξεκαθαρίζει ότι είναι έτοιμος να παλέψει για τη θέση του στη βασική ενδεκάδα: «Η ομάδα μού ζήτησε εξηγήσεις, αλλά ποτέ δεν μπήκε θέμα όσον αφορά το μέλλον μου σε αυτή. Είμαι πολύ περήφανος. Ολοκλήρωσα τον κύκλο μου στη Λιόν και τώρα έχω πολύ μεγάλο κίνητρο για να πετύχω κι εδώ. Οι άνθρωποι ξεχνούν ότι είμαι εργάτης. Δεν τα παρατάω, θα παλέψω ως το τέλος. Και στο κάτω κάτω το 2011 δεν μπορεί να είναι χειρότερο από το 2010».

Κοίτα, δεν θέλουμε να σε πληγώσουμε στην κατάσταση που είσαι αλλά... Helloooooo! Διακοπή συμβολαίου; Πόρτα της εξόδου; Αντίο; Πως το λένε; Résiliation du contrat?

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!