tromaktiko: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΟ!!!

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΟ!!!



«Συγχαρητήρια, ήσουν πάρα πολύ καλός, αποφασιστικός και είχες σωστές τοποθετήσεις». Αυτά ήταν σύμφωνα με πληροφορίες...
τα λόγια που χρησιμοποίησε ο παρατηρητής διαιτησίας του ντέρμπι των «αιωνίων», Κύρος Βασάρας, στη συζήτηση που είχε με τον Τάσο Κάκο μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Σαββάτου. Η βαθμολογία του είναι πάνω από «8», κάτι που σημαίνει πως η διαιτησία του Κερκυραίου ρέφερι θεωρήθηκε άριστη από τον καθ’ ύλην αρμόδιο.

Μετά τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ο Κύρος Βασάρας που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να κρίνει τη διαιτησία του αγώνα, έδωσε συγχαρητήρια τόσο στον Τάσο Κάκο, όσο και στους βοηθούς του, Κώστα Ακρίβο και Δημήτρη Τάτση. Εξάλλου, πηγές αναφέρουν πως ακόμη και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βασίλης Τεροβίτσας, τηλεφώνησε στον Κερκυραίο ρέφερι για να τον συγχαρεί και να μεταφέρει τα συγχαρητήρια του και στους δύο βοηθούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάσος Κάκος είχε υποστεί θλάση από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα και στην επανάληψη αγωνίστηκε με ένεση, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός ορισμών για μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Κύρος Βασάρας έχει βαθμολογήσει τον Κερκυραίο με βαθμό που αγγίζει το άριστα (πάνω από 8), ωστόσο η αναλυτική έκθεση του θα σταλεί στην ΚΕΔ πιθανόν τη Δευτέρα, όπου και θα αναφέρεται στα όποια λάθη πιθανόν διαπίστωσε. Η έκθεση δεν έχει ακόμη συνταχθεί, διότι ο διευθυντής ανάπτυξης της ελληνικής διαιτησίας αισθανόταν ζαλάδα την Κυριακή, λόγω της επίθεσης που δέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου μετά το ντέρμπι.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, ο Κύρος Βασάρας έχει θεωρήσει καθαρό το πέναλτι και την αποβολή, ενώ έχει υποστηρίξει πως ορθώς αφέθηκε το ματς να συνεχιστεί μιας και ο Σισέ δεν έχει ακουμπήσει τη μπάλα στη φάση που προηγήθηκε, όπου ο Γκαρσία ήταν εκτεθειμένος. Για πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού δεν γίνεται λόγος. Για το αν υπήρχαν προβλήματα στον πειθαρχικό έλεγχο, αυτά θα αποτυπωθούν στην έκθεση του παρατηρητή, ωστόσο δεν έχουν κριθεί σημαντικά ώστε να «ψαλιδιστεί» η βαθμολογία του.

SPORT-FM
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!