tromaktiko: ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ



Έλαβα πρόσφατα γνώση της πιο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΣ "προκύρηξης" που έχω δει ποτέ!!! Για του λόγου του αληθές σας την επισυνάπτω!!! Για την ακρίβεια το κείμενο προέρχεται απο μία εφημερίδα καθώς όσο και να έψαξα δεν την βρήκα πουθενά στο διαδίκτυο!!!!!Αφορά θέση ΔΑΣΟΛΟΓΟΥ στο συγκεκριμένο φορέα.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:
1)Όποιος θέλει να μάθει τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για να λάβει χώρα για το διαγωνισμό ΠΡΕΠΕΙ να παραλάβει προσωπικά την ακριβή προκήρυξη από τα γραφεία της κυνηγετικής ομοσπονδίας (Ανατολική Θεσσαλονίκη) ΚΑΙ ΜΕΤΑ να παραδώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά( αφού πρώτα τα μαζέψει).
2)Φυσικά για ΑΣΕΠ ούτε λόγος
3) ΑΦΟΎ ολοκληρωθεί αυτή η χρονοβόρος και μυστικοπαθής διαδικασία ο υποψήφιος πρέπει να κάνει την αίτηση του
ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ?(Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΛΉΞΗΣ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)
4!ΝΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ!!!!ΠΟΙΕΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ?25,26,27,28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!!!!ΠΟΥ ΤΙΣ 2 ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΑΡΓΙΑ!!!!
Ποιον κοροιδευουν?
Τί έχετε να πείτε Κυρία Μπιρμπίλη?
ΟΡΙΣΤΕ Η ΑΛΗΤΕΙΑ!!!
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ
Ανακοίνωση
Η ΣΤ Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας - Θράκης προκειμένου, να καλύψει ανάγκες παρακολούθησης της λειτουργίας της θηροφυλακής προτίθεται να συνεργαστεί με έναν (1) δασολόγο, μέσω σύμβασης έργου, συνολικής διάρκειας ενός έτους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους (κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09:00 έως 14:30), μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και την 1-11-2010, ημέρα Δευτέρα στα γραφεία της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, Εθνικής Αντιστάσεως 173-175 - 1ος όροφος, Θεσσαλονίκη (τηλ. 2310-477128. 477129), είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικώς (με την προϋπόθεση να έχουν φθάσει στην έδρα της ΣΤ' Κυνηγετικής Ομοσπονδίας 1-11-2010, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.30).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την σχετική προκήρυξη, καθώς και την απαιτούμενη αίτηση πρόσληψης, από τα γραφεία της ΣΤ' Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας • Θράκης
Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Πολυχρόνη
Ο Γενικός Γραμματέας
Νικόλαος Καλογεράκος
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!