tromaktiko: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ



Πρωθυπουργέ της χώρας κ  Παπανδρέου.
Στην Εθνικές Βουλευτικές εκλογές μας υποσχεθήκατε διαφάνεια στην Δημόσια Διοίκηση, έλεγχο στις Δημοσιονομικές σπατάλες κτλ.
Εμείς σας πιστέψαμε,'ολοι οι νέοι ελπίσαμε σε εσάς. Σας ψηφήσαμε. Τώρα σαν Πρωθυπουργός μας ενημερώσατε ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα και για Αυτό φταίνε οι άλλοι......
Κύριε Πρωθυπουργέ στο τρομακτικό τόσους μήνες φωνάζουν για τηνκακοδιοίκηση στο ΕΚΑΒ, για την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος ,για εργαζόμενους που δεν εργάζονται ,για εργαζόμενους που δεν ασκούν τα καθήκοντάτους διότι είναι συνδικαλιστές και παρατρεχάμενοι,διότι ο Αντιπρόεδρος κάνει μεταθέσεις πέρα του νόμου, διότι ταξιδεύει με χρήματα του ελληνικού λαού, διότι αντί να μειώσουν την χρήση των αυτοκινήτων αντιθέτως ενώ έως τώρα οι αντιπρόεδροι δεν είχαν αυτοκίνητο εκείνος όχι μόνο το χρησημοποιεί αλλά και θέλει και προσωπικό οδ! ηγό και γενικά ορντινάτσα.
Διότι δεν τοποθετούν σε θέσεις ευθύνης τους ικανούς αλλά τους αρεστούς,διότι....διότι..... Γράφουν οι εφημερίδες, γράφουν στο διαδύκτιο όμως στο ΕΚΑΒ καμία αλλαγή, ή έστω βελτίωση στην διοίκηση.
Δεν σας ενημέρωνε η τότε Υπουργός, δεν σαςενημερώνει ούτε και ο τώρα. Τι σκοπό έχετε κ Πρωθυπουργέ θα καταργήσετε το ΕΚΑΒ; ΄
Είμαι έλληνας φορολογούμενος πολίτης από που θα πάρω την απάντηση. Βέβαια δεν περιμένω από τον αντιπρόεδρο που έχετε διορίσει,αυτός τις καταγγελείες στο διαδύκτιο της θεωρεί κουβέντες κομμωτηρίου. Κάποιος από το γραφείο σας θα διαβάζει τα λεγόμενα στο διαδύκτιο. Απαντήστε στην ίδια σελίδα για να το διαβάσουν όλοι που αλληλογραφού για το ΕΚΑΒ και δεν έχουν από κανένα απαντήσεις.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!